HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Λούις: Γίνεται 5 ετών και οι γονείς του μοιράζονται τις πιο τρυφερές και… “σοβαρές” φωτογραφίες του!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον γιόρτασαν τα 5α γενέθλια του μικρότερου γιου τους Πρίγκιπα Λούις μοιράζοντας δύο νέες φωτογραφίες του μικρού.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δημοσίευσαν τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες που τράβηξε η καταξιωμένη φωτογράφος πορτρέτων Millie Pilkington στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δείχνουν τον Λούις να χαμογελά με ένα μπλε πουλόβερ και σορτς καθώς η μαμά του τον σπρώχνει σε ένα καρότσι για εξωτερικούς χώρους.

«Κάποιος γίνεται 5 αύριο… », έγραψε το ζευγάρι στη λεζάντα της ανάρτησής του το Σάββατο.

«Πολύ χαρούμενα γενέθλια στον πρίγκιπα Λούις».

Τα γενέθλια του Λούις έρχονται λίγες μέρες πριν η αδερφή του, πριγκίπισσα Σάρλοτ, γίνει 8 ετών, στις 2 Μαΐου.

Ο Γουίλιαμ και η Μίντλετον έχουν επίσης γιο, τον πρίγκιπα Τζορτζ, ο οποίος θα γιορτάσει τα 10α γενέθλιά του στις 22 Ιουλίου.

Η βασιλική οικογένεια έχει πολλά να γιορτάσει πρόσφατα, καθώς ο πατέρας του Γουίλιαμ, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, θα στεφθεί στις 6 Μαΐου.

Ο 74χρονος μονάρχης και η σύζυγός του, Βασίλισσα Καμίλα, 75 ετών, θα στεφθούν επίσημα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο μετά τον θάνατο της μητέρας του Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν ο Λούις θα παραστεί στην ιστορική τελετή.

Μια πηγή  αποκάλυψε στα ξένα μέσα νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ο Λούις μπορεί να μην μπει στη λίστα με τους καλεσμένους λόγω της κακής συμπεριφοράς του στο παρελθόν σε βασιλικές εκδηλώσεις.

Ο νεαρός πρίγκιπας Λούις έγινε με ξεκαρδιστικό τρόπο πρωτοσέλιδο τον Ιούνιο του 2022, καθώς έκανε αστείες γκριμάτσες που εμπνέουν meme κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Platinum Jubilee της αείμνηστης Βασίλισσας.

Τα μεγαλύτερα αδέρφια του, από την άλλη πλευρά, σίγουρα θα παρευρεθούν στη στέψη και ο Τζορτζ —ο οποίος είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου— θα έχει ακόμη και ειδικό ρόλο στην τελετή ως μία από τις Σελίδες Τιμής του βασιλιά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ρίκι Μάρτιν: Κινδυνεύει με φυλάκιση 50 ετών – Για αιμομιξία τον κατηγορεί ο ανιψιός του

Her News b

Madonna: Συνεχίζει ακάθεκτη τις πρόβες της περιοδείας της μετά τη νοσηλεία

HerNews ka

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Αθλήτρια λιποθύμησε μέσα στην πισίνα, την έσωσε η προπονήτριά της

Her News