HerNews.gr
Beauty

Jenna Ortega: Έκανε το πιο boho χτένισμα της σεζόν

Το ανάλαφρο και boho updo της Jenna Ortega είναι μια υπέροχη επιλογή για όσες θέλουν ένα κομψό και καλοκαιρινό χτένισμα.

Για να το αντιγράψεις, ξεκίνα περνώντας ένα στρώμα texturizing spray στα μαλλιά σου για να προσθέσεις όγκο και υφή. Στη συνέχεια, δημιούργησε μια πλεξούδα πίσω από το κεφάλι και στερεώστε τη με μια λεπτή λαστιχένια τσιμπίδα. Στρίψε τα μαλλιά σου σε ένα ανάλαφρο κότσο, αφήνοντας τις άκρες να πέφτουν ελεύθερες. Τέλος, τραβήξτε μερικά κομμάτια από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου και αφήστε τα να πέσουν για ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα. Μην ξεχάσεις να σταθεροποιήσεις το χτένισμα με λίγο hairspray για να κρατήσει όλη την ημέρα!

Jenna Ortega: Έκανε το πιο boho χτένισμα της σεζόν

Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις μια μικρή πλεξούδα στην πλευρά του κεφαλιού για να δώσεις ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στο χτένισμα. Αντί για clips, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κορδέλες ή λουλούδια για ένα πιο boho look. Αυτό το updo είναι ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις αλλά και για πιο επίσημες περιστάσεις αν το συνδυάσεις με κατάλληλα αξεσουάρ.

Νεότερα Άρθρα

Hair Frosting: Η τεχνική που τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας

HerNewskl

Mariah Carey: Λανσάρει δική της Χριστουγεννιάτικη σειρά περιποίησης σώματος

HerNews ka

Kylie Jenner: Άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της σε baby pink

HerNewskl