HerNews.gr
Social News

Halsey: Εξηγεί γιατί το μητρικό γάλα είναι το «καλύτερο συστατικό περιποίησης του δέρματος»-Το έχει εντάξει στη ρουτίνα της

Η Halsey πρόσθεσε το μητρικό γάλα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της αφού έγινε μητέρα τον Ιούλιο του 2021.

Η τραγουδίστρια αποκάλεσε το μητρικό γάλα «το καλύτερο συστατικό περιποίησης της επιδερμίδας» σε συνέντευξή της στο Nylon που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

«Είναι τόσο γεμάτο αντιοξειδωτικά και καλά λίπη και πράγματα που επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης», είπε η Halsey η οποία χρησιμοποιεί αντωνυμίες «αυτή/αυτοί».

H Halsey σημείωσε επίσης ότι είχε ιδιαίτερη «συνείδηση ​​για το τι συμβαίνει στο δέρμα [της]» όταν γεννήθηκε ο γιος της, Ender που τώρα είναι 2 ετών.

Η Halsey, η οποία κυκλοφόρησε την επωνυμία καλλυντικών About-Face τον Ιούλιο του 2022, συνέχισε λέγοντας ότι ξοδεύει «έναν αξιοπρεπή χρόνο» χωρίς μακιγιάζ.

“Έχει γίνει εξαιρετικά σημαντικό για μένα να μπορώ να κοιτάζω το πρόσωπό μου και να λέω: “Αυτή είμαι, έτσι φαίνομαι, και αυτό είναι εντάξει και το αποδέχομαι”, είπε.

Η ηθοποιός έχει “χειροκροτήσει” τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια.

Όταν τα τρολ του Instagram είπαν στh Halsey ότι έμοιαζε «άρρωστη», «ανθυγιεινή» και «πολύ αδύνατη» τον Μάιο του 2022, η νικήτρια του American Music Award απάντησε: «Γιατί είμαι. ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ.”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Τσαλιγοπούλου: “Γλύτωσα την έπαρση αλλά…”

Her News b

Γιάννης Σπαλιάρας: Full in love στη Μύκονο με τη σύντροφο του – Αποκλειστικές πληροφορίες

HerNews ka

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ερωτευμένοι στο Μπαλί – Φωτογραφίες από το μαγικό ταξίδι στην Ινδονησία

Her News