HerNews.gr
Social News

Maestro: Νέο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα- Χριστόφορος Παπακαλιάτης & Μαρία Καβογιάννη σε παραδοσιακό πανηγύρι

 Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Maestro έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φωτογραφήθηκε με την Μαρία Καβογιάννη σε πανηγύρι στους Παξούς.

Τις τελευταίες ημέρες, τόσο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος είναι και ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς Maestro, όσο και το υπόλοιπο καστ δημοσιεύουν συνεχώς στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της σειράς που διαδραματίζονται στο νησί του Ιονίου όπου και ξετυλίγεται η ιστορία των ηρώων.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό  στο Instagram δυο στιγμιότυπα με τη Μαρία Καβογιάννη που υποδύεται τη «Μαρία» στη σειρά, την ώρα που γυρίζει μία σκηνή με τον παραδοσιακό πολιτιστικό σύλλογο Παξών, όπως αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η Μαρία Καβογιάννη φωτογραφίζεται φορώντας παραδοσιακή στολή μαζί με τις γυναίκες του συλλόγου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γράφει στην περιγραφή:
«Παραδοσιακό πανηγύρι με την Μαρία στους Παξούς!!»…

Στη δεύτερη φωτογραφία της ανάρτησης, απεικονίζεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τη Μαρία Καβογιάννη και τα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου των Παξών.

Maestro: Backstage βίντεο από την ερωτική σκηνή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη & της Κλέλιας στην παραλία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Φοξ: Πανικός στο Instagram με τις νέες sexy φωτογραφίες!

Her News

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Κανένα ζώο κακοποιημένο” – Το βίντεο στο TikTok με τον Πίνατ

Her News

Πάμελα Άντερσον: Συνεχίζει το no makeup trend λανσάροντας προϊόντα περιποίησης

HerNews ka