HerNews.gr
Social News

Πάμελα Άντερσον: Συνεχίζει το no makeup trend λανσάροντας προϊόντα περιποίησης

Η Πάμελα Άντερσον ουσιαστικά “έσπασε” το διαδίκτυο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον περασμένο Οκτώβριο, βγαίνοντας εντελώς χωρίς μακιγιάζ, μήνες πριν αναδείξει ξανά την “γυμνή” της επιδερμίδα σε μια διαφημιστική καμπάνια της Proenza Schouler.

Και τώρα, η Πάμελα Άντερσον βουτάει στην αγορά περιποίησης δέρματος, ανακοινώνοντας τη Δευτέρα ότι απέκτησε την εταιρεία βίγκαν και cruelty-free Sonsie με τους γιους της Brandon και Dylan.

«Ήταν αρκετά μεγάλο ταξίδι», είπε στο WWD για τη συνεργασία. «Είμαι τόσο χαρούμενη που είναι επιτέλους εδώ».

Αυτή τη στιγμή η μάρκα πουλάει τρία προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να συνθέσουν μια μινιμαλιστική ρουτίνα: τη Μάσκα Multi Moisture, το Super Serum για το δέρμα και το Basic Balm για ενυδάτωση χειλιών.

Τρία προϊόντα Sonye

«Η μάσκα είναι κάτι που φοράω όλη την ώρα… τη φοράω ως μακιγιάζ μου», πρόσθεσε η Πάμελα Άντερσον. «Και ο ορός είναι πραγματικά πολυτελής».

Ενώ χρησιμοποιεί τα προϊόντα της Sonsie για έξι μήνες, η Άντερσον είπε ότι την προσέγγισαν για να μπει στον χώρο της ομορφιάς εδώ και δεκαετίες αλλά περίμενε τον κατάλληλο συνεργάτη.

«Χαίρομαι που άντεξα τόσο πολύ και βρήκα πραγματικά τη σωστή σύνδεση», είπε. «Τα αστέρια ευθυγραμμίστηκαν».

Όσο για το τι ακολουθεί; Η σταρ αποκάλυψε ότι εργάζεται για τα δικά της προϊόντα «μυστικού όπλου», που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

«Νομίζω ότι ήταν πάντα μέρος του ταξιδιού μου να προκαλώ την ομορφιά», εξήγησε σε μια συνομιλία με τη Vogue.

«Αυτό μου αρέσει στη Sonsie», πρόσθεσε. «Δεν είναι ψεύτικες υποσχέσεις, είναι η αυτοαποδοχή του εαυτού σου και του πού βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Όχι να χτυπάς τον εαυτό σου για κάτι, αλλά να νιώθεις λίγο πιο ελεύθερος». 

H ανάρτησή της για τα προϊόντα ομορφίας 

«Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι ότι από σήμερα, μπήκα επίσημα στο @sonsieskin ως συνιδρυτής και νέα ιδιοκτήτης!! 

Η Sonsie είναι μια ανερχόμενη, όμορφη, vegan & cruelty-free εταιρεία περιποίησης δέρματος με ένα σημαντικό μήνυμα που θέλω να βοηθήσω να μοιραστώ με τον κόσμο.
Για μένα, η αληθινή ομορφιά είναι να γιορτάζεις την αυθεντικότητα… Θέλω να μοιάζω με τον εαυτό μου, να νιώθω ο εαυτός μου, και αυτό σημαίνει να φροντίζω τον εαυτό μου – μέσα και έξω…

Πιστεύω ότι οι διαφορές μας είναι αυτές που μας κάνουν όμορφους και ενδιαφέροντες ο ένας για τον άλλον… Στόχος είναι να υλοποιήσουμε τον δικό μας σκοπό στη γη… και ξεκινάει με την πίστη στον εαυτό μας… να έχεις κουράγιο… να είσαι αυτό που δεν είναι κανείς άλλος, και να βρίσκεις δύναμη σε αυτό — Ξεπερνάει το υγιές δέρμα.

Είμαι τόσο περήφανη που είμαι μέρος αυτού του κόσμου… και με τους δικούς μου όρους, επιτέλους. Έχουμε τόσα σχέδια και ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα.
Απλά απλή, τρυφερή περιποίηση δέρματος για όλους», έγραψε μέσω Instagram η Πάμελα Άντερσον.

Πάμελα Άντερσον: Με εντελώς φυσική εμφάνιση στα Βραβεία Μόδας του Λονδίνου προκαλώντας σάλο στα περιοδικά μόδας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Πρέλεβιτς: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της!

HerNewskl

Χάρης Βαρθακούρης: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την 11χρονη κόρη του την ημέρα των γενεθλίων της

HerNews ka

Τρελά ερωτευμένη Τσαγκρινού με τον DJ Stephan – Αγκαλιασμένοι σε πισίνα!

Her News