HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πέτρος Κωστόπουλος: «Είμαι αυστηρός όταν ξεπεραστούν τα όρια»

Μετά από τρία χρόνια αποχής από την τηλεόραση ο Πέτρος Κωστόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ο γνωστός παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στην Βασιλική Μπασιούρη για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και για τα τρία παιδιά του.

Πέτρος Κωστόπουλος: «Επιλογή μου να απέχω»

«Δεν είμαι καλά, έχω χτυπήσει τη σπονδυλική μου στήλη. Είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση, βαριέμαι, μιλάνε όλοι! Δεν βλέπω τηλεόραση, από το πρωί φεύγω για δουλειά.

Δεν μου έχει γίνει πρόταση για την τηλεόραση, ούτε έχω σκοπό να καταθέσω κάποια πρόταση. Με ξέρουν, αν με θέλουν θα με πάρουν. Δεν με ενδιαφέρει, έχω πολλή δουλειά. Δουλεύω σαν γάιδαρος» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Ο γιος μου είναι η βελτιωμένη έκδοσή μου»

«Περνάμε ωραία με τον γιο μου. Βλέπω πως ήμουν μικρός, είναι βελτιωμένη έκδοσή μου. Στις μεγάλες κόρες μου δεν δίνω συμβουλές γιατί έτσι κι αλλιώς θα με γράψουν, όπως έκανα και εγώ στην ηλικία τους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Είμαι αυστηρός πατέρας όταν ξεπεραστούν τα όρια. Μέσα στα όρια να κάνουν ό,τι θέλουν» συμπλήρωσε μιλώντας για τα παιδιά του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θάνος Καληώρας: «Γιατί οι ηθοποιοί των σειρών του Νίκου Φώσκολου να έχουμε αυτή τη “ρετσινιά”»;

Her News b

Μελίνα Μακρή: “Κοιτούσα τον γιο μου και δε μπορούσα να τον αγγίξω. Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα”

HerNewskl

Ελένη Βουλγαράκη: Είναι ζευγάρι με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού; – «Είναι κάτι περισσότερο από φίλοι»

HerNews ka