HerNews.gr
Beauty

Dry Shampoo: Πώς να φτιάξεις το δικό σου στο σπίτι με απλά βήματα;

Dry Shampoo

Το dry shampoo είναι ένα προϊόν περιποίησης μαλλιών που βοηθά στην απορρόφηση του λιπαρού σμήγματος από τα μαλλιά χωρίς να χρειάζεται να τα πλύνεις με νερό.

Είναι ιδανικό για ανθρώπους που έχουν λιγότερο χρόνο ή δεν θέλουν να πλύνουν τα μαλλιά τους συχνά, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί γρήγορα και εύκολα και να αποτελέσει έναν άμεσο τρόπο να αναζωογονηθούν τα μαλλιά σου.

Dry Shampoo

Το dry shampoo διατίθεται σε διάφορες μορφές, όπως σε σπρέι, σε μορφή πούδρας ή σε μορφή αφρού. Μπορεί να εφαρμοστεί στις ρίζες των μαλλιών και να δουλευτεί καλά με τα δάχτυλα ή με ένα βούρτσι, για να απορροφήσει τη βρωμιά και το λιπαρό σμήγμα και να ανανεώσει τα μαλλιά σου.

Είναι σημαντικό να ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος και να μην το χρησιμοποιείς υπερβολικά συχνά, καθώς μπορεί να ξηράνει τα μαλλιά σου και να τα κάνει να φαίνονται θαμπά.

Dry Shampoo: Πώς να φτιάξεις το δικό σου στο σπίτι με απλά βήματα;

Το dry shampoo έχει την ιδιότητα να απορροφά τη λιπαρότητα από το τριχωτό της κεφαλής, καθώς περιέχει συνήθως σκόνη ή άλλους απορροφητικούς παράγοντες.

Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει όγκο στα μαλλιά σου, καθώς με το να απορροφά τη λιπαρότητα, τα μαλλιά δείχνουν πιο πλούσια και ανανεωμένα. Είναι ιδανικό για εκείνες τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο ή δυνατότητα να λούσεις τα μαλλιά σου, αλλά θέλεις να δείχνουν φρέσκα και καθαρά.

Ας δούμε τώρα τα βήματα που ακολουθεί η Lilly van Brooklyn για να φτιάξει το δικό της dry shampoo:

  1. Αναμείξτε τη σκόνη αραρούτης, τη μαγειρική σόδα και το κουρκουμά σε ένα μπολ.
  2. Προσθέστε 2-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα συστατικά.
  3. Εφαρμόστε το μείγμα στις ρίζες των μαλλιών σας, αφήστε το να δράσει για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια χτενίστε τα μαλλιά σας καλά για να αφαιρέσετε τα υπόλοιπα του προϊόντος.

Αυτό το DIY dry shampoo μπορεί να σας βγάλει από μπελάδες σε κρίσιμες στιγμές και να σας δώσει ένα φρέσκο και καθαρό look στα μαλλιά σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Skin flooding: Η νέα skincare συνήθεια

Her News

3 τροφές που πρέπει να τρώτε κάθε μέρα για υγιέστερα, πυκνότερα και πιο μακριά μαλλιά

HerNews ka

Spa Day στο σπίτι σου: Ακολούθησε τα βήματα για να το πετύχεις

Her News b