HerNews.gr
Beauty

Φαίη Σκορδά: To καλοκαιρινό μανικιούρ της μας θυμίζει νησί!

Φαίη Σκορδά

Το neon πορτοκαλί είναι ένα από τα πιο δυναμικά και εντυπωσιακά χρώματα που μπορείς να επιλέξεις για το καλοκαιρινό σου μανικιούρ. Είναι ένα χρώμα που αναδεικνύει το μαύρισμα και προσθέτει μια φρέσκια πινελιά σε κάθε look.

Φαίη Σκορδά

Μπορείς να το συνδυάσεις με άλλα neon χρώματα για ένα πιο ζωηρό αποτέλεσμα ή να το συνδυάσεις με λευκό ή μαύρο για ένα πιο minimal look. Επίσης, μπορείς να προσθέσεις glitter για λάμψη και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αν ψάχνεις για ένα ανανεωτικό και διασκεδαστικό look για το καλοκαίρι, το neon πορτοκαλί είναι μια εξαιρετική επιλογή!

Φαίη Σκορδά: To καλοκαιρινό μανικιούρ της μας θυμίζει νησί!

Η Φαίη Σκορδά για το πρώτο καλοκαιρινό μανικιούρ της σεζόν προτίμησε το neon πορτοκαλί.

Ωραία είδηση! Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μπορούμε να επιλέξουμε πιο ζωηρά και ανεβαστικά χρώματα για το μανικιούρ μας. Τα neon χρώματα είναι μια διασκεδαστική και τολμηρή επιλογή για το καλοκαίρι, και συνδυάζονται ωραία με το μαύρο, το λευκό ή άλλα ζωηρά χρώματα.

Αν ψάχνεις για ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ, μπορείς να αναζητήσεις στα social media όπως το Instagram ή το Pinterest, για να δεις τα τελευταία trends και να εμπνευστείς για το δικό σου μανικιούρ.

Φαίη Σκορδά

Νεότερα Άρθρα

Met Gala 2023: H Jennifer Lopez υιοθέτησε το πιο κομψό μανικιούρ

HerNewskl

Margot Robbie: Υιοθέτησε το signature Chanel hair look !

HerNewskl

Kylie Jenner: Έγινε ξανθιά και είναι πραγματικά αγνώριστη!

HerNewskl