HerNews.gr
Μόδα

Πάμελα Άντερσον: Λανσάρει την πρώτη της σειρά με μαγιό εμπνευσμένο από το “Baywatch”

Η Πάμελα Άντερσον συνεργάστηκε με την αγαπημένη μάρκα μαγιό “Frankies Bikinis” για να σχεδιάσει την πρώτη της σειρά μαγιό, συμπεριλαμβανομένου ενός κόκκινου ολόσωμου εμπνευσμένο από τη στολή της στο «Baywatch».

Tο “καυτό” στιγμιότυπο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάμελα Άντερσον γράφοντας: “Καιρός ήταν. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη να το μοιραστώ μαζί σας. Είμαι απαίσια στο να κρατάω ένα μυστικό”.

«Όλες οι αγαπημένες μου ιδέες και κόλπα του εμπορίου – Όλα αναμειγνύονται στη συνεργασία μου με τα μαγιό με τον @frankiesbikinis – Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», συνέχισε στη λεζάντα.

Η σειρά «ακατέργαστη, διασκεδαστική και διαχρονική» θα είναι διαθέσιμη για αγορές στις 4 Μαΐου.

Οι θαυμαστές επαίνεσαν τη συνεργασία ως “τέλεια” και “ιδιοφυΐα”, με έναν να γράφει, “Yesssss! Είναι καιρός η Πάμελα να επωφεληθεί από την εμβληματική της εικόνα αντί από κάποιον άλλο».

Η Πάμελα Άντερσον ενώνεται με τους Gigi Hadid, Naomi Osaka και Sydney Sweeney , οι οποίες έχουν δημιουργήσει τις δικές τους συλλογές για τη δημοφιλή μάρκα.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από τη μάρκα, η συλλογή περιλαμβάνει μια ποικιλία από μαγιό που έχουν σχεδιαστεί για να κολακεύουν όλους τους σωματότυπους και «διασκεδαστικά prints που αντικατοπτρίζουν την αγάπη της Άντερσον για τη
φύση, τα ζώα και τον ρομαντισμό».

«Ήμουν με μαγιό για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, με βάση μερικά από τα αγαπημένα μου και πολύτιμα αρχεία όλων των εποχών, δημιούργησα τη συλλογή των ονείρων μου», είπε η Άντερσον.

«Πήρα ό,τι μου άρεσε και τα έβαλα σε αυτά τα κομμάτια, high-cut leg, ολόσωμα με κουμπιά, μακριά κορδόνια στο κάτω μέρος, χαριτωμένα υφάσματα και χρώματα και πολλά άλλα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frankies (@frankiesbikinis)

Θα υπάρχουν συνολικά 22 στυλ, σε μεγέθη που κυμαίνονται από XS έως XXL — συμπεριλαμβανομένου του κόκκινου ολόσωμου που κοστίζει 185 δολάρια. Υπάρχει επίσης ένα ροζ βελονάκι (80 δολαρίων), ένα φανελάκι με ένα γλυκό σκίτσο της Άντερσον (85 δολαρίων) και πιο ονειρικά σχέδια.

Πάμελα Άντερσον: Ανανέωσε το κλασικό και πολυσυζητημένο “smokey eye” της- Δες την fresh πινελιά που πρόσθεσε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Οικονομάκου: Ανακαλύψαμε το chic μαγιό που φόρεσε στις διακοπές της

HerNewskl

Jennifer Lopez: Ποζάρει δίπλα στην πισίνα με το μαγιό της

Her News

Oscars 2021: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Her News b