HerNews.gr
Ελλάδα

Βρέθηκε αγοραστής για το πιο ακριβό ρετιρέ της Αθήνας με κόστος 56.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο

Βρέθηκε αγοραστής για το πιο ακριβό ρετιρέ της Αθήνας! Πρόκειται για έναν Ελβετό επιχειρηματία που επένδυσε σε διαμέρισμα 320 τ.μ σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας.

Το πιο ακριβό deal για αγορά ακινήτου στην Αθήνα, κόστισε 18 εκατ. ευρώ. Δηλαδή περίπου 56.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Πρόκειται για ένα ρετιρέ στην περιοχή των Ανακτόρων, την οποία περιβάλλουν οι οδοί Ηρώδου Αττικού, Ρηγίλλης και Στησιχόρου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή, το εν λόγω ρετιρέ, παλαιάς κατασκευής, είναι ένα από τα λιγοστά διαθέσιμα στην περιοχή, διαθέτει απρόσκοπτη θέα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, στον Λυκαβηττό και στη Βουλή, στην Ακρόπολη, στη θάλασσα και στην Αίγινα και ασανσέρ που εξασφαλίζει απευθείας πρόσβαση σε αυτό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος ιδιοκτήτης, που πρόκειται να προχωρήσει σε εργασίες ανακαίνισης το προσεχές διάστημα, θα διαμένει για μερικούς μήνες στο ακίνητο, το οποίο θα παραμένει σε καθεστώς συντήρησης το υπόλοιπο διάστημα.

«H συναλλαγή, που χρειάστηκε περίπου δέκα μήνες για να ολοκληρωθεί, φανερώνει το ενδιαφέρον που υπάρχει για την Αθήνα. Παραδοσιακά, αυτού του διαμετρήματος οι αγοραστές τοποθετούνται στις αγορές της Ζυρίχης και της Νέας Υόρκης. Σε αντίθεση με την Αθήνα, στη Μύκονο καταγράφονται μία με δύο, τέτοιου μεγέθους, συναλλαγές τον χρόνο», σημειώνει στην «Καθημερινή» ο Γιώργος Πετράς, διευθύνων σύμβουλος της Engel & Völkers, του δικτύου συμβούλων ακινήτων που ολοκλήρωσε τη συμφωνία της πώλησης.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δήμος Αθηναίων: Συγκεντρώνει τρόφιμα – αγαθά για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία – Τα σημεία που μαζεύονται τα είδη πρώτης ανάγκης

HerNews ka

O καπνός από τις φωτιές της Αττικής έφτασε μέχρι τη Λιβύη – Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

Her News

#metoogreece: Η διαδικτυακή πύλη για καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Her News