HerNews.gr
Διεθνή

Τζέισον Μομόα: Διαφημίζει ολόγυμνος τη βιώσιμη βότκα του

Ο Tζέισον Μομόα, γνωστός για τους ρόλους του στο «Aquaman» και το «Game of Thrones», αλλά και για τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες, έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμάστριες παγκοσμίως.

Ο Χαβανέζος ηθοποιός, με καταγωγή από τη Χονολουλού, συνηθίζει να προκαλεί με τις αναρτήσεις του αφού συνήθως εμφανίζεται ημίγυμνος, εντυπωσιάζοντας με το γυμνασμένο σώμα του.

Τώρα, ο Tζέισον Μομόα έγινε για άλλη μια φορά πρωτοσέλιδο για την τολμηρή προσωπικότητά του.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο του Men’s Health, ο 43χρονος ηθοποιός έδωσε στους θαυμαστές του μια κρυφή ματιά στη ζωή του και… μέσα στη ρόμπα του.

Το αποκαλυπτικό βίντεο του Τζέισον Μομόα

Ο Μομόα εμφανίστηκε στο βίντεο φορώντας μόνο μια ροζ χνουδωτή ρόμπα, ένα κολιέ με δόντια καρχαρία και ένα μπουκάλι βότκα, τοποθετημένο πάνω στο μόριό του. Έδειξε το γυμναστήριο, το ψυγείο και τα ποδήλατά του, ενώ κρατούσε ένα κουτάκι Guinness.

Το βίντεο, με τίτλο «Jason Momoa Shows Off His Gym & Fridge», δείχνει τον ηθοποιό να κάνει μια ξενάγηση στον χώρο του, παρουσιάζοντας την ποικιλία από τα ποδήλατα που έχει. Σε μια σκηνή, ο Μομόα ανεβαίνει σε ένα από τα ποδήλατά του εντελώς γυμνός, με ένα μπουκάλι Meili να καλύπτει τα απόκρυφα σημεία του.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε επίσης μέρος της προπονητικής του ρουτίνας, η οποία περιλαμβάνει άρση βαρών, χρήση kettlebells, πυγμαχία και αναρρίχηση.

Η μάρκα βότκας του, την οποία λάνσαρε το 2019, είναι εμπνευσμένη από την πατρίδα της συζύγου του, η οποία είναι γνωστή για το νερό και την υψηλής ποιότητας βότκα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραιτείται από την κηδεμονία ο πατέρας της

Her News

Viral το βίντεο με τον Μπεν Άφλεκ να απολογείται στη Τζένιφερ Λόπεζ: «Δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;»

HerNews ka

Shakira: Πόσα χρήματα έχει κερδίσει από τα τραγούδια για τον Gerard Pique;

HerNews ka