HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Κόκοτας: «Ο πατέρας μου δεν περίμενε να έχει γράψει ο Φοίβος τόσο καλά τραγούδια»

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και τη διαφωνία που είχαν για τον Φοίβο.

Ο τραγουδιστής αρχικά, αναφέρθηκε στη διαφωνία που είχε με τον πατέρα του για τον γνωστό συνθέτη.

«Ο πατέρας μου δεν ήξερε τον Φοίβο»

«Ο πατέρας μου δεν ήξερε τον Φοίβο, δεν τον είχε ακούσει. Φανταζόταν ότι είναι ένας συνθέτης έξω από τα νερά του. Μου είχε ήδη έτοιμο έναν τεράστιο συνθέτη για να συνεργαστώ μαζί του, τον Γιάννη Σπανό», είπε χαρακτηριστικά.

«Του λέω “πατέρα, έχω έναν φίλο που γράφει πολύ ωραία τραγούδια”. Δεν το περίμενε να έχει γράψει ο Φοίβος τόσο καλά τραγούδια. Τα αγάπησε ο κόσμος κι ακόμα τα αγαπάει. Ήθελα να του δείξω ότι “ξέρεις κάτι, πήγα, έδωσα εξετάσεις και περιμένω τα αποτελέσματα”», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως είπε αργότερα, με τον Φοίβο εξακολουθεί μέχρι και σήμερα, να έχει πολύ καλές σχέσεις. «Με τον Φοίβο μιλάμε, είχαμε μιλήσει στο αφιέρωμα που του είχε γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο και από τότε, έχουμε επικοινωνία.

Εννοείται πως θα ξανακάναμε δίσκο μαζί. Αποδείχθηκε ότι ήταν μια πολύ καλή συνεργασία, ο κόσμος έδειξε κατευθείαν την αγάπη του», εξήγησε.

Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν ένιωσα ποτέ το βάρος του ονόματος του πατέρα μου»

Τέλος, αναφορικά με το όνομά του και αν νιώθει κάποια «πίεση», λόγω του πατέρα του, είπε: «Δεν ένιωσα ποτέ το βάρος του ονόματος του πατέρα μου, γιατί δεν μου το πέρασε ο ίδιος ποτέ. Δεν μου είπε ποτέ ο πατέρας μου “εγώ είμαι ο τάδε, πρόσεξε τι θα κάνεις”. Μου έλεγε “σου αρέσουν τα κομμάτια; Βγες και πες τα».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Αλκαίος: «Έπρεπε να αλλάξω για τη Eurovision, δεν ήθελα να με βλέπω χοντρούλη»

HerNews ka

Ελεονώρα Μελέτη: Θα μας λέει.. «MEGA Καλημέρα»

Her News

Φαίη Σκορδά: Ποια ερώτηση την έκανε να φύγει “τρέχοντας” από τις κάμερες;

HerNews ka