HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Η εμφάνιση της στο Met Gala συγκρίθηκε με το εξώφυλλο της στο “Playboy” το 2007

Η Kim Kardashian ήταν από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες με ένα σχέδιο Schiaparelli καλυμμένο με πέρλες στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2023 , αλλά οι θαυμαστές δεν μπορούσαν παρά να κάνουν συγκρίσεις με μια διαφορετική  στιγμή από το παρελθόν της: το εξώφυλλό της στο Playboy το 2007.

Η φωτογράφιση, η οποία εμφανίστηκε περίφημα σε ένα επεισόδιο της σεζόν 1 του “Keeping Up With the Kardashians”, έδειχνε την Kim Kardashian να ποζάρει με λίγα μαργαριτάρια – χωρίς τίποτα άλλο από κάτω.

Ενώ αυτή τη φορά η Kim, συνδύασε τις πέρλες υψηλής ραπτικής με έναν κορσέ για τη βραδιά με θέμα «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty» , δεν εμπόδισε τους θαυμαστές να κάνουν σύγκριση με τα δύο looks. 

«Πες μου, σε παρακαλώ, δεν είμαι ο μόνος που σκέφτηκε αμέσως τη λήψη του playboy της Kim…» έγραψε ένας χρήστης του TikTok για την εμφάνιση, ενώ ένας άλλος έγραψε στο Twitter , «Η #KimKardashian δίνει στο playboy #Metgala».

«Η Kim Kardashian αναδημιουργούσε πραγματικά τη φωτογράφισή της στο Playboy για το met», έγραψε ένας άλλος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Twitter , ενώ ένας τέταρτος συμφώνησε ότι το στυλ «μοιάζει απλώς με τη φωτογραφία της στο Playboy αλλά με υψηλή ραπτική».

H Kardashian δεν ανέφερε το εξώφυλλό της στο κόκκινο χαλί, αλλά είπε στη Vogue : «Τι είναι περισσότερο ο Karl; Τα εμβληματικά μαργαριτάρια Chanel είναι αυτό που πάντα σκεφτόμουν, γι’ αυτό θέλαμε να είναι γεμάτο με μαργαριτάρια.”

Η σταρ πρόσθεσε ότι μερικά από τα «πραγματικά» μαργαριτάρια κόπηκαν πριν από το χαλί, με την κόρη της North West να τα μαζεύει.

Ευτυχώς για την Kardashian, δεν έπεσαν στον ωκεανό όπως τα διάσημα διαμαντένια σκουλαρίκια της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρωσίδα influencer κλαίει με αναφιλητά επειδή η Ρωσία κλείνει το Instagram – βίντεο

Her News

Kanye West: Ο οίκος Balenciaga διέκοψε τις σχέσεις του με τον ραπερ λόγω αντισημιτικών δηλώσεων

HerNews ka

Άντι Ρουρκ: “Έφυγε” από τη ζωή ο μπασίστας του θρυλικού συγκροτήματος «The Smiths»

Her News b