HerNews.gr
Διεθνή

Jon Bon Jovi: Μιλά για τον αρραβώνα του γιού του με την Millie Bobby Brown σε νεαρή ηλικία- «Δεν ξέρω αν έχει σημασία η ηλικία»

Ο Jon Bon Jovi εγκρίνει τον 20χρονο γιο του Jake Bongiovi να κάνει πρόταση γάμου στη 19χρονη Millie Bobby Brown.

«Δεν ξέρω αν έχει σημασία η ηλικία», είπε ο ροκ σταρ Jon Bon Jovi στην εκπομπή «Andy Cohen Live» του SiriusXM την Τρίτη όταν ρωτήθηκε αν «ανησυχεί» για το νεαρό ζευγάρι.

«Αν βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο και μεγαλώσετε μαζί, νομίζω ότι αυτή θα ήταν η συμβουλή μου, πραγματικά, είναι σοφό να μεγαλώνουμε μαζί».

Ο 61χρονος  Bon Jovi  είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του από το γυμνάσιο, Ντοροθέα Χάρλεϊ, από το 1989.

Εκτός από τον Bongiovi, έχουν άλλα τρία παιδιά: τη Stephanie, 29, τον Jesse, 28, και τον Romeo, 19.

Ο Bon Jovi είπε επίσης στον οικοδεσπότη Andy Cohen ότι τρία από τα τέσσερα παιδιά του είναι αρραβωνιασμένα και μίλησε με θετικά λόγια για τα μελλοντικά πεθερικά του.

«Νομίζω ότι όλα τα παιδιά μου έχουν βρει τους ανθρώπους με τους οποίους πιστεύουν ότι μπορούν να μεγαλώσουν μαζί και μας αρέσουν όλοι», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Τον Απρίλιο, η Brown ανακοίνωσε στο Instagram ότι αρραβωνιάστηκε τον Bongiovi.

«Σε αγάπησα τρία καλοκαίρια τώρα, αγάπη μου, τα θέλω όλα », έγραψε η σταρ του «Stranger Things» σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από την πρόταση στην παραλία.

Ενώ το ζευγάρι εμφανιζόταν ενθουσιασμένο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ορισμένοι θαυμαστές έμειναν έκπληκτοι από το γεγονός ότι το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα τόσο μεγάλο βήμα στη σχέση του σε τόσο μικρή ηλικία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry: Περνάει κρίση ο γάμος τους;

HerNewskl

Ενρίκε Ιγκλέσιας: Πάσχει από μια χρόνια ασθένεια που μπορεί να έχει κληρονομήσει από τους γονείς του

HerNews ka

Μαρία Σαράποβα: Στην Ελλάδα η διάσημη τενίστρια

Her News