HerNews.gr
Διεθνή

Ενρίκε Ιγκλέσιας: Πάσχει από μια χρόνια ασθένεια που μπορεί να έχει κληρονομήσει από τους γονείς του

Σχεδόν όλα όσα συμβαίνουν στον Ενρίκε Ιγκλέσιας είναι στις ειδήσεις. Είτε είναι ένα τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει, κάτι που έχει να κάνει με την ερωτική του ζωή ή οποιοδήποτε νέο γεγονός που συμβαίνει στη ζωή του. Ωστόσο, τα τελευταία νέα για τον τραγουδιστή αφορούσαν κάτι άλλο και, δυστυχώς, έχουν να κάνουν με την υγεία του.

Ο Ισπανός τραγουδιστής έχει απομακρυνθεί από τη σκηνή και από τις εμφανίσεις του μπροστά στα εκατομμύρια των θαυμαστών του λόγω ενός προβλήματος υγείας. Κανείς δεν ήξερε τι είχε, αλλά τώρα, επιτέλους, η ασθένειά του δόθηκε στη δημοσιότητα.

Με πνευμονία ο Enrique Iglesias – Ακύρωσε συναυλία του - SP Radio

Η ασθένεια του Ενρίκε Ιγκλέσιας

Ο αγαπητός τραγουδιστής ετοιμάζεται αυτή την περίοδο για το ‘The Trilogy Tour’, μια σειρά από συναυλίες που θα τον ταξιδέψουν σε πολλά μέρη του κόσμου μαζί με τον Ricky Martin και τον ράπερ Pitbull και αυτή η περιοδεία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής γιος του Χούλιο Ιγκλέσιας δεν είναι σε καλή φόρμα και αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα για να επιστρέψει με περισσότερες δυνάμεις.

Το πρόβλημα υγείας του Ενρίκε Ιγκλέσιας είναι η πάθηση «situs inversus».

Enrique Iglesias' Sweet Video of Himself Dancing With Daughter Lucy Will  Melt Your Heart | whas11.com Πρόκειται για μια γενετική ανωμαλία όπου τα όργανα του θώρακα βρίσκονται στην πίσω πλευρά, σαν να φαίνονται μπροστά σε καθρέφτη.

Η πάθηση επηρεάζει ένα άτομο σε κάθε 20.000 ανθρώπους στον κόσμο και είναι γενετικής φύσης. Το Situs inversus συνήθως συνοδεύεται από άλλες δυσπλασίες, όπως η πολυσπληνία ή το σύνδρομο Kartagener, μεταξύ άλλων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάουλα Μπαντόσα: Το “δολοφονικό” βλέμμα στον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά

HerNews ka

Αλ Πατσίνο: «Σπάει» επιτέλους τη σιωπή του για την εγκυμοσύνη της 29χρονης συντρόφου του

HerNews ka

Πείραμα Lego: Έφτιαξε βαρετό δωμάτιο

Her News