HerNews.gr
Ελλάδα

Καιρός: Άστατος και σήμερα Πέμπτη- Δείτε σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός την Πέμπτη, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της χώρας μας κινείται αργά, με αποτέλεσμα να δίνει κατά διαστήματα βροχές στις περισσότερες περιοχές.

Από νωρίς το πρωί, καταιγίδες προβλέπονται στο Ιόνιο, και σε τμήματα της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Πελοποννήσου. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται συννεφιά που κατά περιόδους θα πυκνώνει, με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές κυρίως ώρες καταιγίδες. Βελτίωση προβλέπεται το βράδυ στα δυτικά και βόρεια.

Στο Αιγαίο αναμένεται μια καλύτερη εικόνα, με ασθενείς τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα Δωδεκάνησα αργά το βράδυ.

Μικρές διακυμάνσεις προβλέπονται στις θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα πλησιάσει το θερμόμετρο στα δυτικά και βόρεια τους 18-20 βαθμούς, και έως 20-22 στις υπόλοιπες περιοχές.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο ανατολικοί θα στραφούν σε βόρειους 3-4 μποφόρ. Στο Αιγαίο προβλέπεται νοτιοανατολικό ρεύμα εντάσεως 3-5 τοπικά στα νότια 6 μποφόρ, θα στραφούν το βράδυ σε βοριάδες.

Στην Αττική προβλέπεται κατά διαστήματα αυξημένη συννεφιά, με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα, και πιθανότητα καταιγίδας στα δυτικά και βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-23 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 2-3 μποφόρ, το βράδυ θα στραφούν σε βοριάδες.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι μουντός και βροχερός, καθώς προβλέπονται βροχές, και το μεσημέρι πρόσκαιρες καταιγίδες. Ο καιρός θα βελτιωθεί το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-19 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι ανατολικοί ασθενείς, 2-3 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόβλεψη της Χριστίνας Ρήγου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πειραιάς: «Ένας μ@@@ας παλαβός έπεσε στη θάλασσα» – Αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο από το Blue Horizon

HerNews ka

Καιρός: Συννεφιά, ζέστη και βροχές σήμερα

Her News

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του – Στόχος να σπάσει τα ισόβια

Her News