HerNews.gr
Beauty

Kendall Jenner: To υπέροχο winged liner που τόλμησε στο Met Gala 2023

Kendall Jenner

Η Kendall Jenner ακολουθεί πάντα το θέμα του Met Gala.  Για το Met Gala του 2023, συνέχισε τη σειρά της από εντυπωσιακό μακιγιάζ με έναν εμπνευσμένο από τα μοντέλα winged liner και ένα ρετρό ψηλό ponytail.

Kendall Jenner

Το μακιγιάζ της Jenner ήταν έργο της διάσημης makeup artist Mary Phillips, η οποία συνεργάζεται τακτικά με το μοντέλο – και είναι μερικώς υπεύθυνη για την τάση cloud-skin που το TikTok δεν μπορεί να απαλλαγεί. Μίλησε με το InStyle για την έμπνευσή της για την εμφάνιση και πώς τη δημιούργησε ακριβώς.

“Η έμπνευση για το μακιγιάζ της Kendall προήλθε από το μακιγιάζ μοντέλων με έμφαση στα μάτια”, λέει η Phillips. “Τολμηρές βλεφαρίδες συμπληρώνουν τις επάνω και κάτω γραμμές βλεφαρίδων με κλασική επικοντοσταλτική γραμμή. Το φόρεμα είναι μια συνδυασμένη δημιουργία των Marc Jacobs και Karl Lagerfeld. Το μεγάλο, όγκο που δημιουργείται από το ρετρό ponytail συμπληρώνει το μακιγιάζ τέλεια”.

Kendall Jenner: To υπέροχο winged liner που τόλμησε στο Met Gala 2023

“Ένα από τα πολλά καλύτερα μέρη της εργασίας με την Kendall είναι ότι είναι τόσο συνεργάσιμη και δημιουργική”, λέει η Phillips. “Η δημιουργικότητά της και ο ενθουσιασμός της εμπνέουν την ομάδα που ασχολείται με το μακιγιάζ.”

Kendall Jenner

Με ένα look που έχει ισορροπία και εκτός απόλυτης τέλειας, η Jenner ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά πρόσωπα της βραδιάς. Το στυλ της ήταν ένας θρίαμβος της μόδας, με ένα φόρεμα σε μπεζ και μαύρο χρώμα, δημιουργημένο από τη συνεργασία δύο ισχυρών οίκων μόδας.

Το φόρεμα αυτό προσέθεσε ακόμη περισσότερο στο πακέτο της Jenner, αποδεικνύοντας ότι είναι μια αληθινή fashion addict.

Kendall Jenner: Έκανε το πιο sexy κούρεμα για μακριά μαλλιά!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Τόλμησε το Yves Klein μπλε μανικιούρ

HerNewskl

Ελένη Τσολάκη: Έκανε το πιο εντυπωσιακό μανικιούρ για τις γιορτές

HerNewskl

Ποια είναι τα 5 λάθη που καταστρέφουν τα μαλλιά σας το καλοκαίρι;

HerNewskl