HerNews.gr
Διεθνή

Βελιγράδι: Αιματοκύλισμα σε σχολείο – 14χρονος σκότωσε 8 παιδιά και τον φύλακα

Αιματοκύλισμα σημειώθηκε στο Βελιγράδι την Τετάρτη σε ένα άγριο περιστατικό πυροβολισμών και μάλιστα σε δημοτικό σχολείο.

Συγκεκριμένα, 14χρονος μαθητής έσπειρε τον πανικό και τον θάνατο, ανοίγοντας πυρ σήμερα το πρωί και σκοτώνοντας 9 άτομα, 8 παιδιά και έναν φύλακα, αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο μόνο για τραυματισμό πέντε παιδιών.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο δράστης άνοιξε πυρ αδιακρίτως στο εκπαιδευτικό ίδρυμα με όπλο που είχε κλέψει από τον πατέρα του.

Την ίδια ώρα, έξι ακόμη παιδιά και μια δασκάλα ιστορίας τραυματίστηκαν από την επίθεση. Η εκπαιδευτικός αυτήν την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας της παραμένει άγνωστη.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο μαθητής της 7ης τάξης εισήλθε στο κτήριο του σχολείου στις 8:30 το πρωί και άρχισε να πυροβολεί.

Το Σχολείο «Vladislav Ribnikar» βρίσκεται στη συνοικία Βράτσαρ της σερβικής πρωτεύουσας, όπου υπάρχουν πολλά μουσεία και πρεσβείες. Αυτήν την ώρα, μεγάλο μέρος της περιοχής έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και δέκα ασθενοφόρα βρίσκονται μπροστά από το σχολείο.

 

Όπως αναφέρει η Mirror, οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο μετά την επίθεση, βρήκαν το αγόρι να στέκεται με το όπλο στο χέρι, αφού είχε ανοίξει πυρ εναντίον μαθητών και προσωπικού.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η «Πλατινένια πουτίγκα» της Βασίλισσας Ελισάβετ – 5.000 πουτίγκες στον διαγωνισμό του παλατιού

Her News

Τρελά ερωτευμένη η Τέιλορ Σουίφτ: Εθεάθη να φιλιέται με τον Μάθιου Χίλι

Her News

Άντονι Χόπκινς: Ανακοίνωσε την είσοδό του στο σύμπαν των NFTs

Her News b