HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το είδωλό μου έχει αυτά τα κτηνώδη χαρακτηριστικά»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1, όπου και τοποθετήθηκε για τις δικαστικές διαμάχες, για τις καταγγελίες αλλά και για την αγωγή που έχει κάνει ο Γιώργος Κιμούλης σε Ζέτα Δούκα, Νίκο Ψαρρά και στη Δώρα Χρυσικού.

«Δεν έχει καμία σχέση αυτό που είδα εγώ με τα μάτια μου, ένας γλυκύτατος άνθρωπος, σε συμβουλές, με αγάπη, σεβασμό, εκτίμηση απ’ όλο τον θίασο», δήλωσε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και συνέχισε μιλώντας για τον Γιώργο Κιμούλη: «Είμαι απόλυτα σίγουρος πως όλα αυτά που βλέπω και ακούω είναι πράγματα τραβηγμένα. Ένας άνθρωπος που θα είχε αυτή τη συμπεριφορά θα τον είχε “ξεράσει” – ας μου επιτραπεί η λέξη – πολύ νωρίτερα ο χώρος.  Ο Γιώργος Κιμούλης χαίρει άκρας εκτίμησης στο θεατρικό προσκήνιο και παρασκήνιο και των ηθοποιών και του κόσμου». 

Τέλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον Γιώργο Κιμούλη λέγοντας: «Ανυπομονώ να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Μακάρι να κερδίσει και τις αγωγές και ζητώ συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό από τον Γιώργο Κιμούλη. Προβλέπω ότι σύντομα θα εκπλαγούμε».

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το είδωλό μου έχει αυτά τα κτηνώδη χαρακτηριστικά, να κλωτσοκοπάει και να γρονθοκοπάει, να βρίζει και να χτυπιέται», είπε κλείνοντας για τον Γιώργο Κιμούλη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: «Έχω παραμελήσει την προσωπική μου ζωή»

Her News

Ησαΐας Ματιάμπα: «Με έχουν φωτογραφήσει γυμνό πάνω στη σκηνή και μου έχουν στείλει μετά τις φωτογραφίες»

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου για αποχώρηση Δημήτρη Αλεξάνδρου: “Έπρεπε να γίνει κάποια ανανέωση στην ομάδα”

HerNewskl