HerNews.gr
Μόδα

Chiara Ferragni: Φόρεσε το crop top που όλες ζηλέψαμε

Chiara Ferragni

Τα cropped tops είναι ένα από τα πιο hot και stylish κομμάτια για την καθημερινή σας εμφάνιση και μπορείτε να τα συνδυάσετε με άπειρους τρόπους.

Chiara Ferragni

Αναμφίβολα, μια από τις μεγαλύτερες fans των cropped tops είναι η fashionista Chiara Ferragni, η οποία τα επιλέγει σε πολλές από τις εμφανίσεις της, είτε πρόκειται για casual, είτε για βραδινό look.

Ένα cropped top μπορεί να συνδυαστεί με το αγαπημένο σας ψηλόμεσο ή χαμηλόμεσο τζιν παντελόνι, δημιουργώντας ένα fun και stylish outfit. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ένα cropped top με sheer details, corset type ή έντονα prints, το οποίο μπορείτε να φορέσετε από το πρωί με ένα cargo ή τζιν παντελόνι ή ακόμα και το βράδυ με ένα leather look, μια μίνι φούστα ή ένα ψηλόμεσο tailored παντελόνι.

Τα knit crops είναι επίσης μία τάση που αξίζει να δοκιμάσετε για την Άνοιξη. Η Chiara Ferragni επιλέγει ένα knit crop σε μια όμορφη γαλάζια παστέλ απόχρωση, δημιουργώντας ένα stylish spring look. Όπως και να το φορέσετε, ένα cropped top είναι μια must-have επιλογή για ένα fun και stylish outfit.

tops

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: Tόλμησε την τάση που δεν περίμενε κανείς σε μια οικογενειακή απόδραση!

HerNewskl

Πόσο επικίνδυνο είναι να φοράμε τακούνια για τα πόδια μας;

HerNewskl

Chiara Ferragni: Πώς μπορείτε να συνδυάσετε ένα μαύρο κορσέ με την απόλυτη τάση της σεζόν;

HerNewskl