HerNews.gr
Μόδα

Gisele Bündchen: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της για τη νέα καμπάνια του Jimmy Choo

Η Gisele Bündchen πρωταγωνιστεί στην καλοκαιρινή καμπάνια του Jimmy Choo για το 2022 , ντυμένη με μια σειρά από leggy εμφανίσεις και παπούτσια statement.

Σε ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο, η Gisele φοράει ένα τζιν σορτσάκι με oversized ασορτί τζιν μπουφάν, στενό λευκό φανελάκι και χρυσά πέδιλα με κορδόνια μέχρι τους μηρούς.

Η επωνυμία αξεσουάρ μοιράστηκε τα σέξι στιγμιότυπα στο Instagram την Πέμπτη με τη συνοπτική λεζάντα, «Μια λέξη, @gisele».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Choo (@jimmychoo)

«Το απόλυτο Supermodel κάνει το ντεμπούτο της νέας μας συλλογής Καλοκαίρι 2023», συνέχισε η λεζάντα.

Οι θαυμαστές ήταν ενθουσιασμένοι για την τροπική φωτογράφιση και επαίνεσαν τη θριαμβευτική επιστροφή της Gisele στη βιομηχανία μετά από άδεια από το μόντελινγκ .

Σε άλλες φωτογραφίες από τη λαμπερή φωτογράφιση, η Gisele ποζάρει σε έναν κόκκινο καναπέ, φορώντας ένα ζευγάρι χοντροκομμένες πλατφόρμες από φελλό με ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά πάνω από αυτό που φαίνεται να είναι μαγιό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Choo (@jimmychoo)

Στην τρίτη φωτογραφία, το πρόσφατα single supermodel φορά ένα λευκό φόρεμα με κρόσσια, μαζί με μεταλλικά πέδιλα  και μια mini τσάντα.

Η Bündchen έχει κάνει αδιαμφισβήτητα μεγάλο πάταγο με την επιστροφή της στο μόντελινγκ.

Το 42χρονο σούπερ μόντελ περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2023 τη Δευτέρα, μοιάζοντας με “άγγελο” με ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα Chanel με παγιέτες και μια εντυπωσιακή πουπουλένια κάπα. 

Η Bündchen είχε φορέσει το ίδιο look το 2007 για ένα editorial του Harper’s Bazaar Korea που φωτογραφήθηκε από τον Karl Lagerfeld, ο οποίος τιμήθηκε στο φετινό γκαλά .

Η Gisele παρευρέθηκε σόλο στην εκδήλωση μετά το διαζύγιό της με τον Tom Brady τον Οκτώβριο του 2022.

Ήταν η πρώτη της φορά στα σκαλιά του Met μόνη της από το 2006, καθώς ο Brady και η Bündchen παρακολουθούσαν τακτικά το Met Gala δίπλα-δίπλα κατά τη διάρκεια των 13 ετών γάμου τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βάσια Κωσταρά: Φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για όσες είναι καλεσμένες σε γάμο

HerNewskl

Gucci Garden: Η virtual έκθεση – ύμνος για τα 100 χρόνια του οίκου

Her News b

Shay Mitchell: Μοιράζεται συμβουλές για καλεσμένους σε γάμο – «Οι παντόφλες είναι απαραίτητες»

HerNews ka