HerNews.gr
Μόδα

Βάσια Κωσταρά: Φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για όσες είναι καλεσμένες σε γάμο

Βάσια Κωσταρά

Η Βάσια Κωσταρά είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και επίσης γνωστή ως fashion icon.

Βάσια Κωσταρά

Η κομψότητα και το στιλ της έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις it girls και η επιλογή της στη μόδα και στα φορέματα έχει γίνει πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες.

Η Βάσια Κωσταρά ξεχωρίζει για τον μοναδικό της τρόπο να συνδυάζει κομμάτια και να δημιουργεί μοναδικά σύνολα. Η εκλεπτυσμένη της αισθητική και η προσοχή στις λεπτομέρειες κάνουν τις εμφανίσεις της πάντα εντυπωσιακές και κομψές.

Είτε επιλέγει ένα φόρεμα για μια επίσημη εκδήλωση είτε επιλέγει ένα casual σύνολο για μια βόλτα, η Βάσια Κωσταρά ξέρει πώς να αναδείξει το στιλ της με κομψότητα και φινέτσα.

Το ιδιαίτερο γούστο της και η αίσθηση της μόδας την καθιστούν μια πραγματική εμπνευστή για όσους ακολουθούν την μόδα και θέλουν να εκφράσουν τον προσωπικό τους στυλ.

Μέσα από τις επιλογές της, η Βάσια Κωσταρά αποδεικνύει ότι η μόδα είναι μια τέχνη.

Tο φόρεμα που επέλεξε η ίδια είναι ένα μοναδικό κομμάτι που αξίζει να συζητήσουμε και είναι ιδανικό για όσες είστε καλεσμένες σε γάμο. Πρόκειται για ένα μίνι φόρεμα με ροζ/φούξια λουλούδια και πράσινες λεπτομέρειες. Αυτή η σύνθεση χρωμάτων προσδίδει μια αίσθηση φρεσκάδας και θηλυκότητας στο φόρεμα.

Βάσια Κωσταρά: Φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για όσες είναι καλεσμένες σε γάμο

Το σχέδιο του φορέματος περιλαμβάνει ένα διακριτικό cut out στην πλευρά, προσθέτοντας ένα σέξι και παιχνιδιάρικο στοιχείο. Επίσης, το φόρεμα έχει ένα one shoulder στυλ, που προσδίδει μια μοντέρνα και εκλεπτυσμένη πινελιά.

Βάσια Κωσταρά

 

Βάσια Κωσταρά: Μας δείχνει πως να φορέσουμε σωστά το εμπριμέ πουκάμισο;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δείτε τα μεγαλύτερα supermodels όλων των εποχών να ενώνουν τις δυνάμεις τους για το επικό εξώφυλλο του Vanity Fair

HerNews ka

Η Επανάσταση είναι Μόδα

Her News

Beyoncé: Δείτε πως να ακολουθήσετε την hot τάση «cowboycore» που δημιούργησε

HerNews ka