HerNews.gr
Beauty

Ποιο serum είναι κατάλληλο για σένα;

Το serum θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κάτι σαν μια ελαφριά ενυδατική κρέμα προσώπου. Εισχωρεί βαθιά στο δέρμα για να μεγιστοποιήσει το αποτέλεσμα των ενεργών συστατικών. Βέβαια δεν είναι κάτι το απαραίτητο για μια ρουτίνα περιποίησης. Αλλά, αν θέλεις πραγματικά να έχεις το καλύτερο δυνατό δέρμα τότε πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά. Το serum είναι σαν να κάνεις επένδυση στο δέρμα σου.

Τα πιο κοινά οφέλη από τη χρήση ενός ορού περιλαμβάνουν αυξημένη ενυδάτωση και θρέψη, λάμψη του δέρματος και πρόληψη της ακμής. Οι οροί βοηθούν επίσης στην ενίσχυση των κυττάρων του δέρματος, κάτι που μας οδηγεί στο επιστημονικό κομμάτι. Το serum είναι φτιαγμένο για χρήση μετά τον καθαρισμό αλλά πριν την ενυδάτωση με στόχο να δώσει στην επιδερμίδα ισχυρά συστατικά.

Οι οροί προσώπου έχουν γενικά υψηλότερη ισχύ με τα ενεργά συστατικά να αποτελούν έως και 70%,  ενώ άλλες κρέμες προσώπου περιέχουν μόνο 5 έως 10%. Αυτό κάνει τους ορούς ιδανικούς για τη στόχευση συγκεκριμένων δερματικών προβλημάτων όπως ρυτίδες, ακμή, λιπαρό δέρμα κ.λπ.

Δεν είσαι σίγουρη ποιος ορός είναι κατάλληλος για εσένα; Διάβασε παρακάτω για συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βρεις τον ορό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του δέρματός σου.

Serum  για δέρμα με τάση ακμής

Δημιουργημένος για δέρμα που εμφανίζει ήπια, μέτρια και σοβαρή ακμή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κανονικό ή ξηρό δέρμα, ένας ενυδατικός ορός χωρίς λιπαρά ενυδατώνει το δέρμα και αυξάνει την ελαστικότητα. 

Κατάλληλο για σημάδια γήρανσης και ρυτίδες

Όλοι ανησυχούμε για τις ρυτίδες. Είτε θέλεις να αποτρέψεις την εμφάνιση νέων ρυτίδων, είτε απλά προσπαθείς να απαλλαγείς από τις υπάρχουσες ρυτίδες μια για πάντα, διάλεξε ένα serum που θα λειαίνει το δέρμα.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος

Διάλεξε μια φόρμουλα που θα έχει ενεργά συστατικά που παρέχουν στα κύτταρα του δέρματος οξυγόνο. Αυτό θα μεγιστοποιήσει την ελαστικότητα του δέρματος. Παράλληλα θα βοηθήσει στην πρόληψη των ρυτίδων.

Οι αλλαγές στην επιδερμίδα μας καθώς μεγαλώνουμε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Quiet luxury nails: To ιδανικό minimal μανικιούρ για μετά τις διακοπές

HerNewskl

Συστατικά που φράζουν τους πόρους

Her News

Two-tone μανικιούρ: Αυτό είναι το αγαπημένο μανικιούρ της Margot Robbie

HerNewskl