HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εξηγεί τι σημαίνει το logo του Ιδρύματός της “Ioanna Paliospirou Foundation”

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που το 2020 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι αποτελεί παράδειγμα για όλους και έχει καταφέρει με τις δράσεις της να γίνει σύμβολο δύναμης και θάρρους.

Πριν από μερικούς μήνες η Ιωάννα Παλιοσπύρου ίδρυσε το δικό της Ίδρυμα  “Ioanna Paliospirou Foundation” με στόχο την στήριξη στους εγκαυματίες και τη σωστή ενημέρωση των ανθρώπων που έχουν υποστεί εγκαύματα.

Ακόμη, μέσω του ιδρύματος “Ioanna Paliospirou Foundation” η Ιωάννα Παλιοσπύρου μαζί με τους ανθρώπους που έχει δίπλα της, στοχεύουν στην εκπαίδευση ιατρικού προσωπικού στο εξωτερικό.

Έτσι λοιπόν η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από ένα βίντεο εξήγησε στον κόσμο τι σημαίνει το logo που έχει επιλέξει για το Ίδρυμά της.

«Το logo του Ioanna Paliospirou Foundation συμβολίζει την ιστορία μου. Απεικονίζει ένα γυναικείο πρόσωπο, το οποίο από τη μία πλευρά εμποδίζει ένα ημικύκλιο και αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν το αφήνει να χαρεί και να εξελιχθεί.

@ioannapaliospirou Ακολούθησε με για περισσότερα #λογοτυπο #τικτοκ_ελλαδα #αξια #ιδρυμα #εγκαυμα #ατυχημα #προστασια ♬ Chill Vibes – Tollan Kim

Όμως από την άλλη πλευρά ανθίζουν δύο άνθη που συμβολίζουν τη δύναμή του μυαλού και την ομορφιά της ψυχής. Αυτά μέσα από την αγάπη του εαυτού μας και των γύρω μας εξελίσσονται, βγαίνουν από τα όρια του κύκλου και αυτό συμβολίζει την εξέλιξη, τη βελτίωση και την νίκη» λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ioanna Paliospirou Foundation: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά αποκλειστικά στο HerNews για το νέο της ίδρυμα που θα στηρίζει εγκαυματίες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Χέρι χέρι με τον Timothée Chalamet στο party γενεθλίων της Rosalía στο Παρίσι

HerNews ka

Χώρισαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη – Η κίνηση ματ στα social media

Her News

Μαίρη Συνατσάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στη κέντρο της Αθήνας με την κόρη της Ολίβια

HerNews ka