HerNews.gr
Μόδα

Μαρινιέρα: Η τάση που μας θυμίζει σίγουρα τα παιδικά μας χρόνια

Μαρινιέρα

Η μαρινιέρα είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αιώνια κλασικά σχέδια της γυναικείας ντουλάπας και βρίσκεται στη λίστα με τα απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να έχει μια γυναίκα, εάν θέλει να δημιουργήσει μια γκαρνταρόμπα που αντέχει στο χρόνο.

Το παραδοσιακό μοτίβο με τις οριζόντιες ρίγες, που πρωτοεισήγαγε η Coco Chanel, έχει καθιερωθεί στο μυαλό και τη ντουλάπα μας ως ένα σχέδιο για τη δημιουργία ελκυστικών και κομψών ενδυμάτων.

Μαρινιέρα: Η τάση που μας θυμίζει σίγουρα τα παιδικά μας χρόνια

Η αγαπημένη μας μαρινιέρα είναι πλέον διαθέσιμη σε διάφορες παραλλαγές, διατηρώντας ωστόσο τον παραδοσιακό και κομψό της χαρακτήρα. Εκτός από το κλασικό λευκό φόντο με μπλε ρίγες, υπάρχουν πολλές επιλογές χρωμάτων με διαφορετικές παραλλαγές τόσο στο φόντο όσο και στα χρώματα ή το μέγεθος των ριγών.

Μαρινιέρα

Ένας από τους πιο διαχρονικούς και κομψούς συνδυασμούς που μπορείς να επιλέξεις είναι να φορέσεις το λευκό παντελόνι σου μαζί με ένα μαρινιέρα τοπ. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με μια καμπαρντίνα ή τζιν σακάκι και αθλητικά παπούτσια ή flat mules ή loafers για ένα πιο επίσημο αποτέλεσμα. Ένα πουλόβερ λεπτής υφής μπορεί να σε βοηθήσει στις βραδινές εμφανίσεις αυτή την εποχή, ενώ θα προσδώσει έναν ανανεωμένο χαρακτήρα στην πρωινή σου εμφάνιση.

μανιέρα

Ένα σύνολο που μπορεί να σε βολέψει σε κάθε καθημερινή περίσταση είναι αναμφισβήτητα το τζιν παντελόνι σου σε συνδυασμό με ένα μαρινιέρα τοπ και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Katy Perry: Η εντυπωσιακή χρυσή τουαλέτα που φόρεσε στην live εμφάνηση της στη συναυλία της στέψης του βασιλιά Καρόλου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: 4 Μαθήματα στιλ που μας δίδαξε

Her News

Κάννες 2023: Η Irina Shayk έκανε την πιο σέξι εμφάνιση της βραδιάς

HerNewskl

Met Gala 2021: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Her News