HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: «Eίναι πληγωμένη, μου είπε ότι δεν πιστεύει πως πρέπει να το ζήσει αυτό»

Τη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το μεσημέρι της Τετάρτης 10/5 κατά την οποία αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν τον ίδιο και τη Σίσσυ Χρηστίδου στις δικαστικές αίθουσες, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μάλιστα, στον αέρα του Happy Day, την επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά την πολυσυζητημένη αυτή συνέντευξη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, αιφνιδιασμένη και πληγωμένη»

«Επειδή έτυχε και μίλησα μαζί της, είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, αιφνιδιασμένη και πληγωμένη ως μητέρα. Της είπα να δει το θέμα αν θέλει να πούμε κάτι επιπλέον και μου είπε ότι δε μπορεί γιατί σήμερα έχει τα παιδιά και πρέπει να τα πάει σχολείο. Μου είπε ότι δε μπορεί να πιστέψει ότι αυτά τα δεδομένα βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Από την άλλη, η άλλη πλευρά κατάλαβα ότι ένιωσε την ανάγκη να πει ότι δεν είναι αυτός ο αδιάφορος πατέρας που πάνε να παρουσιάσουν, που δεν πληρώνει τίποτα για τα παιδιά και ότι δεν έχει χάσει» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ώρα που ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου βρισκόταν στην τηλεφωνική γραμμή.

Αμέσως μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο της Σίσσυς Χρηστίδου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε εκ νέου στα όσα είπε με την παρουσιάστρια του Mega λέγοντας:

«Είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, απογοητευμένη, μου λέει, “δεν το πιστεύω ότι πρέπει να ζήσω όλο αυτό, τι θα πω στα παιδιά”. Ήταν αγχωμένη. Δεν έδωσε συνέντευξη η Σίσσυ με τέτοια στοιχεία.

Εγώ έχει τύχει να δω τον Θοδωρή πριν χρόνια στον στίβο και ήταν πολυ τρυφερός μπαμπάς με τους γιους του και η Σίσσυ μου είπε ότι θέλει τα παιδιά να είναι με τον μπαμπά τους, να περνάνε χρόνο μαζί και να τον θαυμάζουν».

Θοδωρής Μαραντίνης χείμαρρος για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω δώσει 173.568 ευρώ. Αυτοκίνητο δεν έχω πάρει εγώ 80.000 ευρώ. Η Σίσσυ έχει πάρει…»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Εμείς» με την Ίνα Ταράντου: Κόβεται η εκπομπή της – Η επίσημη ανακοίνωση

Her News

Κώστας Μαρτάκης: «Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν πολύ σκληρή»

Her News b

Χάρης Χριστόπουλος & Ανίτα Μπραντ: Μιλάνε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

HerNews ka