HerNews.gr
Διεθνή

Lily Collins: Της έκλεψαν το δαχτυλίδι των αρραβώνων της από το ξενοδοχείο που διέμενε

Θρασύς κλέφτες έκλεψαν το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της ηθοποιού Lily Collins, τη βέρα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα από το ξενοδοχείο που έμενε συνολικού ύψους άνω των 10.000 δολαρίων, σύμφωνα με έκθεση.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Lily collins κατευθύνθηκε στο σπα του ξενοδοχείου στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια και κατά την επιστροφή της ανακάλυψε ότι της είχαν αφαιρέσει τα υπάρχοντά της, σύμφωνα με το TMZ .

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό ασφαλείας του ξενοδοχείου για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των ληστών.

H Lilly Collins παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Charlie McDowell τον Σεπτέμβριο του 2021 σε έναν εκπληκτικό παραμυθένιο γάμο στο Dutton Hot Springs του Κολοράντο.

Η σταρ του «Emily in Paris» έβγαινε με τον McDowell για περισσότερο από ένα χρόνο πριν  το ζευγάρι αρραβωνιαστεί  τον Σεπτέμβριο του 2020.

To ιδιαίτερο δαχτυλίδι που σχεδιάστηκε μόνο για εκείνη

Το δαχτυλίδι διαθέτει ένα διαμάντι σε κοπή τριαντάφυλλου που περιβάλλεται από μια χρυσή ταινία που σας επιτρέπει να δείτε μέσα από το διαμάντι. 

«Σας ευχαριστώ που φτιάξατε το πιο όμορφο δαχτυλίδι που έχω δει ποτέ», έγραψε ο McDowell, στο Instagram, ενώ η μέλλουσα νύφη του πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου ΤΟΣΟ πολύ για το πιο εκπληκτικό , τέλειο δαχτυλίδι. Κόβει την ανάσα.”

Αφού αποδέχτηκε την πρόταση του σκηνοθέτη, η Lily Collins μοιράστηκε τα χαρούμενα νέα στο Instagram – και μάλιστα έδωσε στους θαυμαστές μια κοντινή ματιά στο ειδικό δαχτυλίδι.

«Περίμενα όλη μου τη ζωή για σένα και ανυπομονώ να περάσουμε τη ζωή μας μαζί…» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης τον Σεπτέμβριο του 2020.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζόνι Ντεπ: Aναβάλλει τις ημερομηνίες της περιοδείας της μπάντας του λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο

HerNews ka

Τζόνι Ντεπ: Οι θαυμαστές του…. ξενέρωσαν από τα κίτρινα & σάπια δόντια του – «Μου χάλασε τη διάθεση»

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο αν δεν το επιτρέψει ο Ουίλιαμ

HerNews ka