HerNews.gr
Ελλάδα

Άρτα: Μόνος του στον ανακριτή ο 37χρονος πατέρας – Τι θα πει στην απολογία του

Ενώπιον του ανακριτή Άρτας οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Παρασκευής ο 37χρονος πατέρας του μόλις 5,5 μηνών βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το ξέχασε στο αυτοκίνητο του.

Ο 37χρονος πατέρας προσήλθε μόνος του στο ανακριτικό γραφείο μολονότι πληροφορίες ήθελαν να είναι μαζί τη σύζυγός του, η οποία χθες, Πέμπτη, συναντήθηκε για πρώτη φορά μαζί του για λίγα λεπτά.

Ο ίδιος, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ, μπήκε με σκυμμένο το κεφάλι στο δικαστικό μέγαρο Άρτας με την απολογία του να εκτιμάται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγικός πατέρας αναμένεται να υποστηρίξει ότι «σταμάτησε το μυαλό μου». Αυτή την φράση μονολογούσε συνέχεια και στους αστυνομικούς που επιχείρησαν να του πάρουν μία πρώτη κατάθεση στο νοσοκομείο

Η πρώτη συνάντηση του ζευγαριού – Η μητέρα θέλει να παραστεί στα δικαστήρια

Στο μεταξύ, το αίτημα της μητέρας του βρέφους να δει από κοντά τον πατέρα του παιδιού της αποδέχθηκαν χθες, οι αστυνομικές αρχές και έδωσαν ειδική άδεια με αποτέλεσμα το ζευγάρι να συναντηθεί στο νοσοκομείο της Άρτας όπου νοσηλεύονται και οι δύο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση του ζευγαριού ήταν συγκινητική, με την 27χρονη κοπέλα να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της για το χαμό του παιδιού τους. Οι γιατροί έχουν δώσει και στους δύο γονείς άδεια ώστε το Σάββατο να μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία του μωρού τους.

«Ήταν το πιο αγαπημένο ζευγάρι που ξέρω»

Οικογενειακή φίλη των τραγικών γονιών έκανε λόγο στο MEGA για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

«Ήταν το πιο αγαπημένο ζευγάρι που ξέρω. Δύο αγαπημένα παιδιά. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που τους συμβαίνει. Μίλησα μαζί της και μου είπε ότι ο άντρας της αγαπούσε πιο πολύ το παιδί από εκείνη», δήλωσε.

Σύμφωνα με την οικογενειακή φίλη του ζευγαριού, η μητέρα σκέφτεται πως μπορεί να στηρίξει τον σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Το κορίτσι φώναζε συνέχεια ότι ο άντρας της δεν το ήθελε. Ερχόταν από τη δουλειά συνέχεια με δώρα για το μωρό. Το μόνο που θέλει είναι να βγει από το νοσοκομείο να πάει να τον βρει. Είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν σκέφτεται μόνο τον χαμό του παιδιού της, αλλά και τον σύζυγό της. Στην σκέψη της είναι ο άντρας της. Της έκανα μία αγκαλιά και είπα θα τους στηρίξω και τους δύο».

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελληνικό Κτηματολόγιο: Ξεκίνησε η ενημερωτική καμπάνια στην Κρήτη

Her News

Καιρός: Έρχεται τριήμερο με βροχές και χαλάζι – Προβλέψεις και προειδοποιήσεις

Her News

Το μικρό άσπρο τιγράκι στο κέντρο φροντίδας του Αττικού ζωολογικού πάρκου – Τι πιθανότητες επιβίωσης δίνουν οι ειδικοί

HerNews ka