HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χριστίνα Αλούπη: Η απόσταση με τον σύζυγό της και το πρόβλημα υγείας του γιου της

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νικηφόρος με τον Νίνο βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 11/5 η Χριστίνα Αλούπη.

Η Χριστίνα Αλούπη που τον τελευταίο χρόνο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα με τα παιδιά της, χωρίς όμως τον σύζυγό της που παραμένει στην Αμερική, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον γάμο της να περνά κρίση αλλά και στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε ο γιος της.

«Πλέον δε σπαταλάω τον χρόνο μου στο να φοβάμαι τι μπορεί να γίνει γιατί είναι τελείως ανούσιο αυτό. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Το να κάθομαι εγώ να σκάω και να στεναχωριέμαι, δεν έχει νόημα» είπε η Χριστίνα Αλούπη σχετικά με το αν φοβάται για τα προβλήματα που μπορεί να φέρει η απόσταση με τον σύζυγό της, στον γάμο τους.

Χριστίνα Αλούπη: «Ανησυχείς και δεν ξέρεις τι έχει το παιδί σου»

Σχετικά με την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του γιου της, η Χριστίνα Αλούπη ανέφερε, «τώρα είναι όλα καλά και το παιδάκι είναι μια χαρά. Ήμασταν για έξι ημέρες στο νοσοκομείο από έναν αδενοϊό, που τον ταλαιπώρησε και ήταν η πρώτη μου τέτοια άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο.

Παιδιά, ήταν πάρα πολύ άσχημο. Ανησυχείς και δεν ξέρεις τι έχει το παιδί σου. Αλλά εντάξει, όλα καλά. Φέτος μας έχει ταλαιπωρήσει γενικά πάρα πολύ η σχολική σεζόν με τις ιώσεις».

«Δεν βιάζομαι να επιστρέψω στην τηλεόραση»

Όσο για το αν θα τη δούμε να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση, η Χριστίνα Αλούπη παραδέχτηκε ότι ναι μεν τις έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, ωστόσο η ίδια δε βιάζεται.

«Προς το παρόν δεν θα με δείτε στην τηλεόραση. Προς το παρόν κάνω άλλα πράγματα. Κάνω πολλά πράγματα στο Instagram, διαφημίσεις και τέτοια πράγματα. Έχουν γίνει κάποιες συζητησούλες αλλά δεν θεωρώ πως είναι ακόμα η κατάλληλη περίοδος. Δεν βιάζομαι, δεν αγχώνομαι, δεν σκάω. Όλα θα γίνουν με την σειρά τους»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζήνα Κουτσελίνη: «Συζητάω πάντα μετά το Πάσχα για την επόμενη σεζόν»

Her News b

Συγκινεί η Βέφα Αλεξιάδου: “Πέρασα τις μεγαλύτερες απώλειες. Δεν απαλύνεται ο πόνος”

Her News

Μαρία – Λουίζα Βούρου: «Όταν έχασα τον πατριό μου που με έχει μεγαλώσει, με στιγμάτισε, δυσκολεύτηκα να επανέλθω»

Her News b