HerNews.gr
Διεθνή

Drake: Δημιούργησε κολιέ με 42 διαμάντια από αρραβώνες που….δεν έκανε ποτέ

Το τελευταίο κόσμημα του Drake αποτελείται από διαμάντια από δαχτυλίδια αρραβώνων που σκέφτηκε να δώσει σε γυναίκες… αλλά τώρα, είναι όλα δικά του.

«Νέο κομμάτι με τίτλο “Previous Engagements” για όλες τις φορές που το σκέφτηκε αλλά δεν το έκανε ποτέ», έγραψε ο σχεδιαστής κοσμημάτων Alex Moss σε ένα βίντεο που παρουσίαζε τη δημιουργία.

Το κολιέ αποτελείται από «42 δαχτυλίδια αρραβώνων, 351,38 καράτια σε διαμάντια», έγραψε ο Moss στη λεζάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AMNY (@alexmoss)

Σύμφωνα με το Instagram Reel, η δημιουργία του κολιέ  του Drake ήταν «μια αποστολή που διήρκεσε 14 μήνες, κάθε διαμάντι επιλέχθηκε για να ταιριάζει μόνο στην τελειότητα».

«Αυτό το μοναδικό έργο τέχνης συναρμολογήθηκε χρησιμοποιώντας διαμάντια 351,38 καρατίων τοποθετημένα σε λευκό χρυσό 18 καρατίων», ακούγεται στο video.

Δεν είναι ξεκάθαρο για ποιες προορίζονταν τα διαμάντια, αλλά ο Drake έχει συνδεθεί με πολλές γυναίκες  όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των Rashida Jones, Tyra Banks, SZA , Julia Fox -πριν από τον Kanye West-  και Rihanna.

Ο Drake καλωσόρισε τον γιο του Adonis, 5 ετών το 2017, αφού έγινε πατέρας κρυφά με τη Γαλλίδα καλλιτέχνιδα και πρώην πορνοστάρ Sophie Brussaux.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Εξηγεί πως ο Ben Affleck την κάνει «να νιώθει πιο όμορφη από ποτέ»

HerNews ka

ΗΠΑ: Η Ρίτα Γουίλσον τραγουδά Κόκκοτα στη δεξίωση Μπάιντεν για την 25η Μαρτίου και κλέβει την παράσταση

Her News

Εκλογές-Τουρκία: Ο εφτάψυχος Ερντογάν και η δεύτερη κάλπη της 28ης Μαϊου

Her News b