HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Παύλος Γλύξμπουργκ: «Από Σεπτέμβριο θα με βλέπετε πιο συχνά, η Ελλάδα είναι το σπίτι μου»

O Παύλος Γλύξμπουργκ, ο γιός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία την Ελλάδα καθώς βρίσκεται εδώ και η μητέρα του Άννα Μαρία.

Αυτές τις ημέρες ο Παύλος Γλύξμπουργκ βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα, όπου τον “τσάκωσαν” οι κάμερες της εκπομπής “Το Πρωινό” όπου και μίλησε για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου που ήταν καλεσμένος και απάντησε στο εάν βρήκε σπίτι στην Αθήνα.

«Ήταν πολύ όμορφα. Μας υποδέχθηκε πάρα πολύ καλά ο βασιλιάς. Όπως ξέρετε, είμαστε δεμένη οικογένεια. Έχει βαφτίσει την κόρη μου στην Κωνσταντινούπολη, όπως και τον αδελφό μου», δήλωσε για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Σχετικά με τη συχνότερη παρουσία του στην Ελλάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ο Παύλος Γλύξμπουργκ είπε: «Όπως σας είχα πει, θα πηγαινοέρχομαι πολύ. Ήμουν εδώ, θα ξαναφύγω. Ο γιος μου αποφοιτά τις επόμενες ημέρες και θα είμαι εκεί. Μετά τα άλλα παιδιά τελειώνουν από τα σχολεία τους και πάλι θα πρέπει να λείπω. Τον Ιούνιο θα είμαι μακριά, αλλά θα ξαναγυρίσω. Αλλά από Σεπτέμβριο θα με βλέπετε πιο συχνά στην Ελλάδα».

«Η μητέρα μου είναι εδώ, δεν θα πάει πουθενά», πρόσθεσε χαμογελώντας ο Παύλος Γλύξμπουργκ.

«Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου. Έχω δουλειές στη Νέα Υόρκη, αλλά με τραβάει η Αθήνα», είπε ο Παύλος Γλύξμπουργκ και ερωτώμενος αν έχει βρει σπίτι για τον ίδιο και την οικογένειά του στην Αθήνα, απάντησε με χαμόγελο: «Έχω κάπου να μείνω αυτήν τη στιγμή».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έρωτες, γάμοι, χωρισμοί & κόντρες: Τα καυτά κουτσομπολιά του 2021!

Her News

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές, αυτή είναι η φυσική μου ωριμότητα»

Her News

Δανάη Μιχαλάκη: Αποκάλυψε το τέλος της Δρόσως στις «Άγριες Μέλισσες» – Ποιά σκηνή την δυσκόλεψε περισσότερο;

Her News