HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Το WOMEN’S GOLF DAY GREECE είναι γεγονός!

Το WOMEN’S GOLF DAY GREECE είναι γεγονός! Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, σε μία ολοήμερη μεγάλη γιορτή, που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε 80 χώρες, οι γυναίκες ενώνονται, κάνουν ομάδες και παίζουν γκολφ για καλό σκοπό.

Με πρωτοβουλία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Hellenic Heritage Evolution”, που προσφέρει φιλανθρωπικό έργο και στήριξη σε κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη με άψογες διοργανώσεις αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο φετινός αγώνας θα ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων!

 

Το «WOMEN’S GOLF DAY GREECE» θα ενισχύσει φέτος το έργο της “Μexoxo” (https://www.mexoxo.com), προσφέροντας την ευκαιρία σε κορίτσια από υποβαθμισμένες χώρες, να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον, μέσα από την υποτροφία και τις σπουδές τους στο eCornell University της Αμερικής.

Ο αγώνας αυτός, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε 80 χώρες ταυτόχρονα.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η δημιουργία μιας διεθνούς πλατφόρμας που θα ενθαρρύνει τη γυναικεία ενδυνάμωση και θα δώσει έμπνευση και στήριξη στην κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη των γυναικών, μέσω μιας μεγάλης γιορτής του αθλητισμού, δίνοντας παράλληλα πρόσβαση στην τέχνη και τον πολιτισμό.

WOMEN’S GOLF DAY GREECE

Το συγκεκριμένο τουρνουά γκολφ με άρωμα γυναίκας, είναι ήδη talk of the town, καθώς θα διεξαχθεί σε ένα υπέροχο περιβάλλον, που θα γίνει κέντρο συνάντησης τόσο για τους φίλους του αθλήματος, όσο και για όλους εκείνους που θέλουν να μάθουν να παίζουν ή να συμμετέχουν σε πολλές από τις παράλληλες δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα από το πρωί της ίδιας μέρας.

Ένα all-day event, που προωθεί την ενεργό συμμετοχή, την άθληση, την ευεξία, την αλληλοϋποστήριξη και την ψυχαγωγία, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της θέσης της γυναίκας σε μία κοινωνία που στοχεύει σε ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες για όλους, μέσα από την πράξη.

Το πρόγραμμα του WOMEN’S GOLF DAY GREECE συμπεριλαμβάνει τουρνουά Γκολφ, Golf Clinics, Outdoor Training, Yoga, Pilates, Beauty tips, τις πρωινές ώρες, καθώς και Φιλανθρωπικό Δείπνο, δημοπρασία και λοταρία με δώρα, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στους σκοπούς της Mexoxo.

Μαζί τους, η πρωταθλήτρια Γκολφ, Σοφία Καρνέζη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lemon: Μια θεατρική παράσταση στην παραλία Τουρλίδας Μεσολογγίου

Her News b

Bridgerton: Επιτέλους κυκλοφόρησε το πρώτο sneak peak της 3ης σεζόν!

HerNews ka

Φοίβος: Υπογράφει NFT από ατόφιο χρυσάφι

Her News