HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Κατσαούνης: Αθώος ο πρώην παίκτης του Survivor για την κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης – «Το να έχεις μια τέτοια ρετσινιά είναι πολύ άσχημο»

Ο πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Κατσαούνης, μίλησε στην εκπομπή “T-Live” και στην Τατιάνα Στεφανίδου, μετά την αθώωση του για την κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε γίνει σε βάρος του από 16χρονη μαθήτρια τον Δεκέμβριο του 2020.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν μπει στο Survivor, ασκήθηκε δίωξη στον Γιώργο Κατσαούνη για την οποία ενημερώθηκε τον Ιανουάριο του 2021 και από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή στις πράξεις που του καταλογίζονταν.

Στις 5 Μαΐου ο Γιώργος Κατσαούνης αθωώθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας.

Όσα δήλωσε στην εκπομπή “T-Live”

«Νιώθω πάρα πολύ δικαιωμένος, το να έχεις μια τέτοια ρετσινιά είναι πολύ άσχημο, ειδικά για έναν άνδρα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Είχα δεχθεί κάποιες επιθέσεις στο διαδίκτυο αλλά ευτυχώς σε μικρό βαθμό, γιατί ο κόσμος κατάλαβε από την αρχή ότι δεν έκανα κάτι. Εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου και το διαχειρίστηκα καλά. Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου, θα μπορούσε να οδηγηθεί ακόμα και στην αυτοκτονία, να θρηνούσαν κάποιοι γονείς το παιδί τους»,τόνισε στη συνέχεια.

«Η αλήθεια είναι ότι μετά το περιστατικό ήμουν διστακτικός με τις δημόσιες εμφανίσεις. Όταν παιδιά μου ζητούσαν να φωτογραφηθούμε, τους έλεγα: “Ελάτε με τους γονείς σας”. Μου είχε κάτσει πολύ άσχημα. Όταν βγαίνεις από το ριάλιτι και βλέπεις «ο βιαστής», «ο παιδεραστής», χάνεις τη γη κάτω απ’ τα πόδια σου», αποκάλυψε  ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Δε γνωρίζω τι κάνει ο καθένας πίσω από την πόρτα του σπιτιού του ή τι ήθελε από μένα. Μπορεί να το έκαναν για δημοσιότητα ή για κάποιο χρηματικό ποσό. Δε ρώτησα, ούτε θέλω να έχω κάποια επαφή με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Πήγαν να με βάλουν στη φυλακή χωρίς να φταίω, θα τους πλησιάσω κιόλας; Μπορεί να με καταγγείλουν ξανά» είπε κλείνοντας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Πάουλα με αγαπάει και με ταΐζει»

HerNews ka

Τζόρτζια Σιακαβάρα για Κωνσταντίνο Πλέυρη: «Έχω πάθει την πλάκα μου, έχω ερωτευτεί πραγματικά»

HerNews ka

Θοδωρής Αθερίδης για Μάρκο Σεφερλή: «Δεν θεωρούσαμε ότι βλέπουμε κάτι ποιοτικό» – Η απάντηση του

HerNews ka