HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν ήξερε κανείς το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου, ούτε η οικογένειά της. Είναι ντροπή»

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης 18/5 στην εκπομπή “Happy Day” όπου  μίλησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο της καταγγελίας κατά του Αλέξη Γεωργούλη από την Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και πρόκληση σωματικής βίας, τονίζοντας το πόσο λάθος ήταν που δημοσιοποιήθηκε το όνομα της καταγγέλουσας. 

«Δεν σας κάνουν εντύπωση να μειωμένα αντανακλαστικά στην περίπτωση Παππά και τα αυξημένα στην περίπτωση του κ. Γεωργούλη; Η δικαιοσύνη είναι α λα καρτ; Όταν αθωώνει τον έναν συνεργάτη είναι καλή, αλλά στην άλλη περίπτωση είναι κακή δικαιοσύνη» δήλωσε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Καλέστε εδώ την κυρία Χρονοπούλου να σας πει ποια είναι η ψυχολογία της. Είναι αδιανόητο εδώ και τρία χρόνια οι Βελγικές αρχές να διερευνούν μια καταγγελία και εν τέλει να καταλήγουν στην άρση ασυλίας του προσώπου αυτού. Δεν ήξερε κανείς το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου, ούτε η οικογένειά της και ξαφνικά μέσα σε 5 λεπτά να το μαθαίνετε όλοι εσείς και να ενημερώνετε και εμάς. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα και είναι ντροπή για αυτούς που διέρρευσαν το όνομά της. Προσπάθησαν μέσω της κυρίας Χρονοπούλου να τρομοκρατήσουν άλλους ανθρώπους», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Κλείνοντας ο Νίκος Ανδρουλάκης επεσήμανε: «Εγώ λέω κάθε γυναίκα η οποία έχει υποστεί κάποια κακοποίηση να ενθαρρύνεται και να προχωράει σε καταγγελία γιατί πρέπει να καταπολεμήσουμε τα φαινόμενα βίας στην κοινωνία μας. Ένα παρακράτος το οποίο έχει στηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εξοντώσει ηθικά την Ελένη Χρονοπούλου κι αυτό δείχνει ότι είναι δικαιωματιστές α λα καρτ. 

Η Ελένη Χρονοπούλου είναι ένα πρόσωπο δυναμικό και κατά την άποψή μου σήκωσε ένα σταυρό του μαρτυρίου. Είναι ένα θετικό παράδειγμα για την κοινωνία μας». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκι Ντρίο: “Εκεί με αντιμετώπιζαν νορμάλ, χωρίς να βλέπουν τους Αλβανούς ως ληστές”

HerNewskl

Ναταλία Δραγούμη: Με παρενόχλησε φίλος της οικογένειας μας στα 12 μου. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν

Her News

Ελένη Χατζίδου: «Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος – Είναι αυστηρά προσωπικό και νιώθω άσχημα»

Her News b