HerNews.gr
DECORNEWS

Tropicalcore: Η νέα τάση διακόσμησης που σας φέρνει λίγο πιο κοντά στις διακοπές!

Το Tropicalcore μπορεί να είναι trend στο TikTok , αλλά αυτή η αισθητική εσωτερικού σχεδιασμού σίγουρα δεν είναι νέα. Αλλά τώρα που οι τολμηροί και πολύχρωμοι εσωτερικοί χώροι επιστρέφουν, αυτή η αισθητική εμπνευσμένη από τις διακοπές επιστρέφει και είναι πιο κομψή από ποτέ.

Το Tropicalcore συνδυάζει εκτυπώσεις, φωτεινά χρώματα και φυσικές υφές για να δημιουργήσει πλούσιους, σούπερ κομψούς εσωτερικούς χώρους εμπνευσμένους από τις διακοπές. 

Αν φαντάζεστε το είδος της κιτς και υπερβολικής τροπικής διακόσμησης που μπορεί να βρείτε σε ένα κρουαζιερόπλοιο χαμηλού προϋπολογισμού, ξανασκεφτείτε το. 

Το Tropicalcore έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός χαλαρωτικού και πολυτελούς χώρου που είναι τολμηρός και πολύχρωμος, ενώ ταυτόχρονα είναι καλόγουστος και τέλεια επιμελημένος. Σκεφτείτε την πολυτελή παραθαλάσσια βίλα με τροπική αλλαγή. 

Εδώ είναι όσα πρέπει να ξέρετε για το tropicalcore, καθώς και μερικές εγκεκριμένες από τους ειδικούς συμβουλές για την εφαρμογή αυτής της τάσης διακόσμησης στο σπίτι σας χωρίς να κάνετε υπερβολές.

Βασικά στοιχεία του Tropicalcore

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το tropicalcore έχει να κάνει με το να φέρετε ένα κομμάτι από τις τροπικές περιοχές στο σπίτι σας.

Το Tropicalcore αγκαλιάζει ζωντανούς συνδυασμούς χρωμάτων, έντονες εκτυπώσεις με φύλλα, άφθονες φυσικές υφές και μαξιμαλιστικό στυλ για να δημιουργήσει μια κενή κατάσταση του μυαλού—και του χώρου. 

Έντονα χρώματα

Τα φωτεινά, τολμηρά χρώματα είναι βασικό στοιχείο του σχεδιασμού tropicalcore, οπότε μην φοβάστε να παίξετε με το χρώμα στο χώρο σας. Οι αποχρώσεις του πράσινου, του γαλαζοπράσινου, του πορτοκαλί, του ροζ και του κίτρινου είναι ιδιαίτερα διαχρονικές και δημοφιλείς επιλογές.

Προσθέστε μερικά φυτά εσωτερικού χώρου

Ο ευκολότερος τρόπος για να μπείτε στο σχέδιο tropicalcore είναι να ξεκινήσετε με ζωντανά φυτά εσωτερικού χώρου. Υπάρχουν πολλά φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλή συντήρηση,  που θα προσθέσουν μια τροπική πινελιά στο χώρο σας με πολύ λίγη προσοχή και φροντίδα.

Χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά

Τα φυσικά υλικά όπως το ξύλο, η πέτρα και το μπαμπού είναι το κλειδί για την τάση tropicalcore. Όχι μόνο προσθέτουν μια γήινη αίσθηση, αλλά βοηθούν στην απαλότητα των τολμηρών χρωμάτων και μοτίβων που αποτελούν χαρακτηριστικό αυτής της αισθητικής. Τα χαλιά από γιούτα και τα ξύλινα έπιπλα είναι μόνο μερικοί εύκολοι και κλασικοί τρόποι για να ενσωματώσετε φυσικά υλικά σε έναν χώρο τροπικού πυρήνα.

Αγκαλιάστε τα τροπικά μοτίβα

Τα μοτίβα φύλλων μπανάνας, οι φοίνικες, τα βοτανικά προϊόντα και τα animal print είναι όλα τίμια παιχνίδια στο tropicalcore. Χαρακτηρίστε αυτές τις τροπικές εκτυπώσεις στο χώρο σας χρησιμοποιώντας μαξιλάρια και κουβέρτες, ταπετσαρίες, χαλιά, έργα τέχνης, ακόμη και έπιπλα.

Μην το παρακάνετε

Το Tropicalcore έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός γοητευτικού σπιτιού με έμπνευση για διακοπές, αλλά είναι επικίνδυνα εύκολο να υπερβείτε όλα τα διασκεδαστικά χρώματα και εκτυπώσεις. Το κλειδί για να επιτύχετε tropicalcore χωρίς να κάνετε τον χώρο να αισθάνεται περίεργος και υπερβολικός είναι να δημιουργήσετε ισορροπία στο χώρο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το απλό κόλπο για το iPhone που θα σας βοηθήσει να μην κάνετε ποτέ ξανά λάθος στο πλύσιμο ρούχων

HerNews ka

Φτιάξε εύκολα το δικό σου απωθητικό spray κουνουπιών

Her News

Σταματήστε να αγνοείτε αυτά τα 6 σημεία του σπιτιού σας—Είναι σωτήρες αποθήκευσης

HerNews ka