HerNews.gr
DECORNEWS

Το απλό κόλπο για το iPhone που θα σας βοηθήσει να μην κάνετε ποτέ ξανά λάθος στο πλύσιμο ρούχων

Εάν νιώθετε συνεχώς ότι σας κυριεύει το ξεχειλισμένο καλάθι ρούχων σας ή φοβάστε να συρρικνώσετε το αγαπημένο σας μάλλινο πουλόβερ, το πλύσιμο των ρούχων, των κλινοσκεπασμάτων και των πετσετών σας μπορεί να φαίνεται μια κουραστική δουλειά που δεν τελειώνει ποτέ. 

Ευτυχώς, η νέα ενημέρωση της Apple σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα για ένα χαοτικό δωμάτιο πλυντηρίων, χάρη σε ένα έξυπνο νέο κόλπο για το iPhone που χρησιμοποιεί την κάμερα της συσκευής σας! 

Εάν έχετε iPhone, η νέα ενημέρωση iOS 17 παρέχει μια μυστική ενσωματωμένη λειτουργία για να αλλάξετε τον τρόπο που πλένετε τα ρούχα σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα, το μόνο που χρειάζεστε είναι η κάμερά σας. Δείτε πώς να το κάνετε.

How to do laundry: 8 easy steps to washing your clothes at home | CNN  Underscored

Ίσως το πιο συγκεχυμένο μέρος του να ασχοληθείτε με το πλύσιμο ρούχων είναι να κατανοήσετε τι σημαίνουν ακόμη και τα διαφορετικά σύμβολα στις ετικέτες φροντίδας, αλλά τώρα το iPhone σας μπορεί να κάνει τη δουλειά για εσάς.

Με το όνομα « Visual Look Up » από την Apple, η δυνατότητα υποστηρίζεται από το iPhone SE 2ης γενιάς και από όλα τα μεταγενέστερα μοντέλα. Η τεχνολογία έχει ήδη μερικές χρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας στον εντοπισμό ορόσημων, φυτών, ακόμη και φυλών κατοικίδιων ζώων.

Αλλά τώρα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αποκρυπτογράφηση αυτών των ενοχλητικών και μπερδεμένων συμβόλων φροντίδας και λειτουργεί σε δευτερόλεπτα. Θα πλένεστε σαν επαγγελματίας σε ελάχιστο χρόνο!
@payette.forward This Hidden iPhone Feature Will BLOW YOUR MIND! #iphone #viral #ios17 #apple #techtok #laundry #techtips #tiktok #tips ♬ original sound – Payette Forward

Πως να το χρησιμοποιήσετε

1. Βρείτε μια ετικέτα φροντίδας πλυσίματος στο αντικείμενο που θέλετε να πλύνετε και ανοίξτε την κάμερα του iPhone σας.

2. Τραβήξτε μια φωτογραφία της ετικέτας, βεβαιωθείτε ότι τα σύμβολα φροντίδας πλυσίματος είναι καθαρά και εστιασμένα.

3. Ανοίξτε τη φωτογραφία στο άλμπουμ της κάμερας και πατήστε ή σύρετε προς τα επάνω την εικόνα για να εμφανιστούν τα εικονίδια επεξεργασίας. Μόλις το κεντρικό εικονίδιο ‘i’ στο κάτω banner μετατραπεί σε ένα αστραφτερό εικονίδιο πλυντηρίου ρούχων, το iPhone σας έχει κάνει όλη τη σκληρή δουλειά!

18 of Our Best Laundry Tips

4. Στη συνέχεια, πατήστε απλώς το εικονίδιο του πλυντηρίου ρούχων, αγγίξτε τη φροντίδα ρούχων και διαβάστε εύκολα πώς να πλένετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένης της σωστής θερμοκρασίας του πλυντηρίου ρούχων, εάν είναι κατάλληλο για στεγνωτήριο και τις σωστές ρυθμίσεις σιδερώματος.

Δυστυχώς, το iPhone σας δεν μπορεί να κάνει το πλύσιμο για εσάς, αλλά τουλάχιστον αυτό θα αποφύγει τα λάθη που ενδεχομένως κάνετε στο πλύσιμο των ρούχων σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Γιατί το κόκκινο και το χρυσό είναι ιδανικός συνδυασμός στολισμού

Her News

Κουζίνα: Ποια λαχανικά μπορείς να φυτέψεις στο παράθυρό σου

Her News

Τύλιξε τα δώρα σου χωρίς χαρτί περιτυλίγματος

Her News