HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπάγια Αντωνοπούλου για τον σύντροφό της: «Είναι πάντα δίπλα μου σε κάθε μου βήμα»

Το βράδυ της Τρίτης 23/5 η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να παρουσιάσει μαζί με τον Κώστα Τσουρό, μια συναυλία προς τιμήν του καταξιωμένου στιχουργού Ηλία Φιλίππου.

Εκεί η Μπάγια Αντωνοπούλου, συνάντησε τις κάμερες των εκπομπών όπου και μίλησε για το αν θα επέστρεφε ξανά στην παρουσίαση, για τον σύντροφό της και επιχειρηματία Νίκο Κώτση ενώ μάλιστα αποκάλυψε και πως κατέληξαν ζευγάρι.

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον για την επόμενη σεζόν, η Μπάγια Αντωνοπούλου απάντησε: «Εγώ αυτό που εύχομαι είναι να μην αλλάξει τίποτα από αυτά που έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Θα επέστρεφα στην παρουσίαση, αν ήταν κάποια πρόταση που θα ταίριαζε σε αυτό που εγώ θέλω να κάνω. Δεν κωλύομαι να μπω ξανά σε ένα στούντιο. Δημοσιογράφος είναι και αυτός που είναι έξω, αλλά και αυτός που είναι μέσα στο στούντιο».

Για τον σύντροφό της, Νίκο Κώτση η δημοσιογράφος δήλωσε: «Είναι εδώ σήμερα. Είναι πάντα δίπλα μου σε κάθε βήμα, είμαστε και συνεργάτες. Πρώτα ήμασταν φίλοι και μετά γίναμε ζευγάρι. Όπως είμαι και εγώ δίπλα του έτσι είναι και αυτός και νομίζω ότι έτσι πρέπει να είναι τα ζευγάρια».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

«Πέθαναν» την σπουδαία τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα – Όσα δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την ψευδή είδηση

HerNews ka

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έχω τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά»

Her News

Μαρία Σολωμού: Οι απαντήσεις της για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte

HerNewskl