HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Αποστολόπουλος για Χαρούλα Αλεξίου: «Η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό Θέατρο»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης 25/5 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα”.

Η Κατερίνα Καινούριου θέλησε να απευθυνθεί στον Νίκο Αποστολόπουλο λέγοντας του ότι με κάποιες δηλώσεις που έχει κάνει παρεξηγήθηκε πολύ από τον κόσμο “και δεν του αρμόζει”.

Με τον Νίκο Αποστολόπουλο να απαντά: «Παρεξηγήθηκα για κάποιες δηλώσεις μου από τον κόσμο της τηλεόρασης, όχι από τον κόσμο που με ακούει. Ο κόσμος με αγαπάει πολύ και δεν το λέω γιατί έχω ανάγκη να μ’ αγαπάει δεν θέλω να γίνω Βουλευτής. Ξέρεις τι λέει ένας φίλος μου; Κανείς δε μπορεί να ξεφτιλιστεί εάν δεν το θέλει ο ίδιος. Όλοι αυτοί που ξεκατινιάζω το θέλουν οι ίδιοι».

«Βλέπω πολλά ευτράπελα. Βλέπω τη Χαρούλα Αλεξίου, τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας μαζί με τη Μαρινέλλα, που ήταν η λατρεία μου και ζούσαμε μαζί στο Παρίσι, να κάνει αυτή τη στιγμή την ταβερνιάρισσα ντυμένη σαν ταβερνίαρισσα στο Εθνικό Θέατρο. Να παίζει στο Maestro», συνέχισε.

«Η υστεροφημία της Αλεξίου στο κεφάλι μου πριν πεθάνω τι θα λέει; Έχει υποκριτικό ταλέντο; Ας μην πω περαιτέρω», τόνισε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Η Ρένα Πιττακή, που για μένα ήταν η μεγάλη ηθοποιός, την είδα στο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» να κάνει την μισόγυμνη αλκοολική γκουβερνάντα. Για μένα η υστεροφημία είναι το μεγαλύτερο πράγμα για έναν άνθρωπο», πρόσθεσε αμέσως μετά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Δεν τις κάνω από ανάγκη αυτές τις δηλώσεις. Μόνο τον Θεό έχω ανάγκη. Όλο αυτό το background που έχω μου επιτρέπει να κάνω τις δηλώσεις που κάνω και να λέω τη γνώμη μου», κατέληξε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γιώργος Καράβας έβγαλε έναν εγωισμό παραπάνω»

Her News b

Fishy: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κάνει… πρόταση στην Κατερίνα Γερονικολού

Her News

Στέφανος Κασσελάκης: Όλες οι πληροφορίες για τον γάμο του με τον Τάιλερ

HerNews ka