HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όσα αποκάλυψε για την τηλεοπτική κάλυψη του γάμου του Πάνου Μουζουράκη – «Προπληρώσαμε τετραψήφιο ποσό για μια αποστολή»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη το πρωί της Παρασκευής 26/5, με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube όπου έκανε έκκληση στα ΜΜΕ να διατηρήσουν ιδιωτική την τελετή και να μην βρεθούν εκεί.

«Χθες προβάλαμε το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη και πραγματικά μπήκα σε σκέψεις εάν πρέπει να στείλουμε αποστολή ή όχι. Εκ των υστέρων βέβαια έμαθα ότι είχαμε προπληρώσει μία εβδομάδα τώρα όλα τα έξοδα και μιλάμε τώρα για ένα μεγάλο κόστος για μια αποστολή», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Και λέω “Εντάξει βρε Μαίρη μου, δεν συζητάς και με τους άλλους αρχισυντάκτες”; Χθες λοιπόν συναντήθηκα με την Καινούργιου σε ένα dinner και της λέω “Εσύ που είσαι και κολλητή της νύφης θα στείλεις συνεργείο”; Μου λέει “Κοίτα, πιστεύω ότι ο Πάνος ξύπνησε με αυτή τη διάθεση και έκανε αυτό το βίντεο, δεν το εννοούσε, σέβεται τους δημοσιογράφους”», αποκάλυψε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει τους δημοσιογράφους ή που θα τους έδιωχνε. Μου λέει “Εγώ θα στείλω” και της λέω “Συγγνώμη, εσύ που είσαι κολλητή της νύφης θα στείλεις”; Άκουσα και τη Μελέτη που είπε ότι θα στείλει κι αυτή και θα είναι διακριτική. Οπότε θα στείλει ο ένας και ο άλλος κι εμείς που έχουμε πληρώσει δεν θα έχουμε το θέμα; Και με τέσσερα ψηφία το ποσό», τόνισε αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μαίρη, το παίρνεις επάνω σου. Εγώ είπα και on air να μη στείλουμε», είπε κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Απαντά για πρώτη φορά για τον χωρισμό με τον Πέτρο Πυλαρινό – «Τα ξέρετε, τα έχετε γράψει»

HerNews ka

Στέλλα Γεωργιάδου: Ο φανατικός θαυμαστής που έγινε… καλός φίλος

Her News

Νατάσα Παζαΐτη σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Επικοινωνώ από τα social media πάντα μέσα από την επιστήμη μου, δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο»

HerNews ka