HerNews.gr
BRIDE NEWS

Πρέπει να κάνετε πρώτα το μακιγιάζ ή τα μαλλιά σας την ημέρα του γάμου σας;

Το κλειδί για μια ημέρα γάμου χωρίς άγχος είναι ένα σταθερό χρονοδιάγραμμα. Έχετε περάσει μήνες σχεδιάζοντας κάθε μικρή λεπτομέρεια, ειδικά όταν πρόκειται για μαλλιά και μακιγιάζ , και το να κρατάτε τα πάντα ομαλά (και το πιο σημαντικό, στην ώρα τους!) απαιτεί κάποια προετοιμασία πριν από τη μεγάλη μέρα. 

Αλλά καθώς συναρμολογείτε το πρόγραμμα προετοιμασίας σας , μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα μικρό δίλημμα: πρέπει να ξεκινήσετε πρώτα με το μακιγιάζ σας ή τα μαλλιά σας; 

Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένος και αυστηρός κανόνας για να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση, υπάρχουν οφέλη στο να κάνετε το μακιγιάζ σας πριν τα μαλλιά σας.

Ωστόσο, διαφορετικοί καλλιτέχνες έχουν επίσης διαφορετικές προτιμήσεις, επομένως μπορεί να ακούσετε διαφορετικές απαντήσεις σχετικά με το ποια στρατηγική είναι καλύτερη ανάλογα με το ποιον ρωτάτε. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτή είναι μια λεπτομέρεια πριν από το γάμο που πρέπει να λάβετε υπόψη, προκειμένου να διασφαλίσετε ότι οι καλλιτέχνες των μαλλιών και του μακιγιάζ σας έχουν αρκετό χρόνο για να κάνουν τα μαγικά τους. 

Πρέπει να κάνετε πρώτα το μακιγιάζ σας ή τα μαλλιά σας την ημέρα του γάμου σας;

Αν και δεν υπάρχει «σωστή» απάντηση σε αυτή την κοινή ερώτηση, πολλοί καλλιτέχνες θα συμφωνούσαν ότι το μακιγιάζ πριν από τα μαλλιά είναι η καλύτερη προσέγγιση. 

Με αυτόν τον τρόπο, ο makeup artist έχει την ευκαιρία να συνδυάσει το μακιγιάζ στη γραμμή των μαλλιών και γύρω από την περιοχή των γνάθων χωρίς να ανησυχεί μήπως χαλάσει την όμορφη δουλειά του κομμωτή. Το καλύτερο μακιγιάζ ξεκινά με μια καλά αναμεμειγμένη βάση και χωρίς γραμμή οριοθετήσεων, μια εμφάνιση που επιτυγχάνεται καλύτερα όταν εφαρμοστεί πρώτα το μακιγιάζ.

Μπορείτε να φτιάξετε το μακιγιάζ και τα μαλλιά σας ταυτόχρονα;

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες μαλλιών και μακιγιάζ θα προτιμούσαν να αφιερώσουν χρόνο στη νυφική ​​σας εμφάνιση ξεχωριστά. Όχι μόνο είναι πιο αγχωτικό για εσάς ως νύφη να έχετε δύο άτομα να εργάζονται ταυτόχρονα, αλλά συνήθως κάνει τη διαδικασία να διαρκέσει περισσότερο, καθώς οι καλλιτέχνες των μαλλιών και του μακιγιάζ σας συχνά περιμένουν ο ένας τον άλλον για να ολοκληρώσουν διαφορετικά μέρη της δουλειάς τους.

Η τοποθέτηση του κεφαλιού ενός πελάτη επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ικανότητα ενός καλλιτέχνη να κάνει μακιγιάζ ή να χτενίζει τα μαλλιά.

Ως εκ τούτου, οι εναλλασσόμενες γωνίες για την κάλυψη των ανταγωνιστικών αναγκών των μαλλιών και του μακιγιάζ μπορεί να υπονομεύσουν την ικανότητα και των δύο καλλιτεχνών να σας κάνουν να φαίνεστε καλύτερα την ιδιαίτερη μέρα σας. Παρόλα αυτά, το να κάνεις μαλλιά και μακιγιάζ ταυτόχρονα είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Εάν οι επαγγελματίες σας έχουν εμπειρία από τη συνεργασία, συχνά μπορεί να πάει πολύ ομαλά. 

Ο καλύτερος χρόνος για μακιγιάζ και μαλλιά την ημέρα του γάμου σας

Πάντα να ρωτάτε τον κομμωτή και τον καλλιτέχνη του μακιγιάζ σας πόσο καιρό προβλέπουν ότι θα πάρει κάθε υπηρεσία πριν οριστικοποιήσετε το χρονοδιάγραμμα προετοιμασίας. Τελικά, ο χρόνος εξαρτάται πραγματικά από την πολυπλοκότητα της εμφάνισης που θέλει να δημιουργήσει η νύφη.

Εάν έχετε μακριά μαλλιά , ο κομμωτής σας μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσει 45 λεπτά για να κάνει μπούκλες τα μαλλιά σας πριν αφιερώσει άλλα 15 έως 30 λεπτά για να ολοκληρώσει το styling. Επίσης, μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη τον χρόνο που χρειάζεται για να φορέσετε τυχόν κομμάτια μαλλιών ή το πέπλο σας. 

Όσο για το μακιγιάζ, ανάλογα με την επιθυμητή νυφική ​​εμφάνιση, μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά έως και πάνω από μία ώρα. Εάν φοράτε μακιγιάζ με αερογράφο ή/και ψεύτικες βλεφαρίδες, αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο από μια εφαρμογή φυσικού μακιγιάζ. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παντρεύτηκαν Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας!

Her News

Οι ωραιότερες νύφες του Instagram

Her News

Νυφικό πέπλο: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε πριν το φορέσετε

HerNews ka