HerNews.gr
Διασκέδαση

HUG ME: Το πιο in All Day Bar στη Νάξο άνοιξε για 2η χρονιά!

Στο ωραιότερο σημείο της χώρας της Νάξου βρίσκεται το καλύτερο All Day Bar των Κυκλάδων. Το HUG ME, που άνοιξε φέτος για δεύτερη χρονιά, ανανεωμένο και έτοιμο να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τους έλληνες και ξένους επισκέπτες του νησιού.

Το πιο in μαγαζί της Νάξου ξεχωρίζει για την υπέροχη διακόσμηση του, το κυκλαδίτικο και ταυτόχρονα minimal στυλ του, αλλά και τις instagram-ικες γωνιές του, που ήδη έχουν γίνει πόλος έλξης για τις influencers που επισκέπτονται το νησί.

Η διακόσμηση σε συνδυασμό με τον νησιώτικο αέρα που αποπνέει, προσφέρει τα ωραιότερα σημεία για φωτογραφικές λήψεις που θα πάρουν χιλιάδες likes στο instagram!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HUGME NAXOS (@hugmenaxos)

Το HUG ME φέτος επεκτάθηκε και έχοντας πλέον μεγαλύτερη έκταση, μας υποδέχεται από νωρίς το πρωί για καφέ και brunch, στη συνέχεια για παγωτό, αργότερα για φαγητό και το βράδυ για ποτό και cocktails!

Φυσικά τα ελληνικά, ναξιώτικα προϊόντα πρωταγωνιστούν στο μενού του HUG ME!

Τα γευστικά πιάτα κερδίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις, το ίδιο και η εξυπηρέτηση απο το χαμογελαστό και έμπειρό προσωπικό του μαγαζιού.

Τα εκλεπτυσμένα πιάτα περιλαμβάνουν απο healthy επιλογές, pizza που η γεύση της θα σε μεταφέρει στην Ιταλία, μακαρονάδες που θα σε ξετρελάνουν, κυρίως πιάτα για κάθε γούστο, μέχρι και… γλυκές αμαρτίες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HUGME NAXOS (@hugmenaxos)

Ο διαχωρισμός των χώρων σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις το που θα καθίσεις, ανάλογα με το αν επιθυμείς brunch, γεύμα ή ποτό.

Μπορείς να απολαύσεις τον καφέ, το πρωινό ή το cocktail σου στους αναπαυτικούς, χτιστούς καναπέδες που κοσμούνται από μεντί μαξιλάρια, να βγάλεις τις ωραιότερες φωτογραφίες στην HUG ME κούνια, διακοσμημένη με λουλούδια που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού και να αισθανθείς ότι NAI… Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HUGME NAXOS (@hugmenaxos)

Καλές διακοπές!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Η Μιρέλα Πάχου στον Σταυρό του Νότου Plus – Από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου για περιορισμένες παραστάσεις

Her News

Miley Cyrus: Το εκρηκτικό νέο της τραγούδι “Flowers” μόλις κυκλοφόρησε

HerNews ka

Λευτέρης Πανταζής x Ypo x Ayman ft. Sugar Boy & Dj Valentino – «Θέλω Κι Άλλη»

HerNews ka