HerNews.gr
Ελλάδα

Αλ Πατσίνο: Θα γίνει πατέρας στα 82 του – Η 29χρονη σύντροφος του είναι έγκυος!

Ο 82χρονος Αλ Πατσίνο πρόκειται να γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά. Η 29χρονη φίλη του ηθοποιού, Noor Alfallah, είναι οκτώ μηνών έγκυος,  σύμφωνα με το TMZ.

Ο Αλ Πατσίνο έχει ήδη 3 παιδιά: Julie, 33 ετών, με την Jan Tarrant, καθώς και τα δίδυμα Olivia και Anton 22 ετών, με την Beverly D’Angelo.

Εν τω μεταξύ, αυτό φαίνεται να είναι το πρώτο παιδί της Alfallah.

Ο Αλ Πατσίνο και η σύντροφος του πυροδότησαν για πρώτη φορά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι όταν  εντοπίστηκαν να τρώνε δείπνο  τον Απρίλιο του 2022.

«Ο Πατσίνο και η Νουρ άρχισαν να βλέπονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Κυρίως βγαίνει με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους… Είναι με τον Αλ για αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά», αποκάλυψε μια πηγή. «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της».

Πριν από τη σχέση της με τον Al Πατσίνο , η Noor Alfallah έβγαινε με τον Μικ Τζάγκερ, όταν εκείνος ήταν 74 ετών και εκείνη ήταν μόλις 22 ετών, καθώς και με τον δισεκατομμυριούχο Νίκολας Μπέργκρουεν, 60 ετών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noor (@nooralfallah)

Περιέργως, ο καλύτερος φίλος του ηθοποιού, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, καλωσόρισε επίσης πρόσφατα ένα μωρό, το έβδομο, με την κοπέλα του Τίφανι Τσεν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Χριστούγεννα σαν Πάσχα – Έρχεται θερμή εισβολή με 25άρια

HerNews ka

Ασπρόπυργος: Εξάχρονο παιδί ξεχάστηκε σε σχολικό

Her News b

Πασχαλινό τραπέζι: 1 στα 4 νοικοκυριά θα σουβλίσει αρνί

Her News