HerNews.gr
Beauty

Barbiemania: Η πιο ρομαντική τάση στο μακιγιάζ θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι

Barbiemania

Η τάση του Barbiecore έχει κατακλύσει τον κόσμο της μόδας και του ομορφιάς, προσφέροντας ένα διασκεδαστικό και φρέσκο αέρα στο στιλ μας.

Barbiemania

Η έμπνευση από την κλασσική κούκλα Barbie μας οδηγεί να εφαρμόσουμε τα χαρακτηριστικά της σε κάθε πτυχή της εμφάνισής μας.

Όταν μιλάμε για το Barbiecore, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τις αποχρώσεις. Τα παστέλ ροζ και λευκό είναι οι βασικές αποχρώσεις που επικρατούν, δίνοντας έναν αέρα ονειρικό και γλυκό στο στυλ μας. Από τα ρούχα και τα αξεσουάρ μέχρι τα παπούτσια και τις τσάντες, η παλέτα αυτών των αποχρώσεων δημιουργεί μια αίσθηση παιχνιδιάρικης και ανεπιτήδευτης θηλυκότητας.

Όσον αφορά το μακιγιάζ, το Barbiecore επιδιώκει μια φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση. Οι απαλοί τόνοι της ροζ παλέτας είναι οι πρωταγωνιστές στα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη μας. Επιλέγουμε ρουζ και highlighter με απαλές αποχρώσεις που δίνουν λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπο μας.

Όσον αφορά τα μαλλιά, το golden blondeχρώμα είναι το απόλυτο must για να υιοθετήσουμε το Barbiecore στο look μας. Η Hailey Bieber και άλλες επιρροές της τάσης έχουν επιλέξει αυτήν την ξανθιά απόχρωση που δημιουργεί έναν φωτεινό και απαλό χαρακτήρα. Μπορούμε να δοκιμάσουμε διάφορες αποχρώσεις του χρυσαφί ξανθού, όπως το σαντρέ ξανθό, το μέλι ξανθό ή το πλατινέ ξανθό, ανάλογα με τον τόνο του δέρματός μας και τις προτιμήσεις μας.

Barbiemania: Η πιο ρομαντική τάση στο μακιγιάζ θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι

Για να ολοκληρώσουμε το Barbiecore look μας, μπορούμε να επενδύσουμε σε αξεσουάρ που θα ολοκληρώνουν το στυλ μας. Κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια με ροζ πέτρες ή στοιχεία που αναφέρονται στην κούκλα Barbie μπορούν να προσθέσουν μια παιχνιδιάρικη και ρομαντική πινελιά στο σύνολό μας.

Barbiecore

Το Barbiecore είναι μια τάση που επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να εκφράσει τη θηλυκότητά της με έναν διασκεδαστικό και ανεπιτήδευτο τρόπο. Με τις παστέλ αποχρώσεις, το golden blonde στα μαλλιά και τα στοιχεία από τον κόσμο της κούκλας Barbie, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα λαμπερό look.

Margot Robbie – Ryan Gosling: Η Barbie και ο Ken συλαμβάνονται στο νεο trailer της ταινίας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Aniston: Eπανέφερε το χτένισμα από τη σειρά “Φιλαράκια”

HerNewskl

Margot Robbie: Ποια είναι τα αγαπημένα skincare προϊόντα που λατρεύει;

HerNewskl

Bίκυ Καγιά: Ποιο είναι το φυσικό συστατικό που εφαρμόζει στο δέρμα της;

HerNewskl