HerNews.gr
Διασκέδαση

Ελένη Φουρέιρα: Αναβάλλεται η σημερινή της εμφάνιση στη Μύκονο – Αλλάζει τοποθεσία η συναυλία στη Θεσσαλονίκη

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε το μεγάλο comeback στη σκηνή το περασμένο Σάββατο 27 Μαϊου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας με τις εμφανίσεις της να συνεχίζονται σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το “Reborn Tour” της Ελένης Φουρέιρα, είναι μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών με την ιδιαίτερη αισθητική της δημοφιλούς τραγουδίστριας και ο επόμενος σταθμός μετά την Αθήνα ήταν σήμερα, 2 Ιουνίου στο Lio της Μυκόνου όμως η συναυλία αναβλήθηκε όπως φαίνεται στο νέο πρόγραμμα της περιοδείας.

Ο λόγος για τον οποίο αναβλήθηκε η συναυλία είναι ο καιρός, καθώς όλα δείχνουν πως σήμερα θα βρέχει στη Μύκονο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να διεξαχθεί η συναυλία και όπως φαίνεται σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομινία.

Μάλιστα να σημειώσουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στις 16/6 στη Θεσσαλονίκη άλλαξε εκτάκτως τοποθεσία λόγω μεγάλης ζήτησης, έτσι από το Θέατρο Γης θα διεξαχθεί την ίδια ημερομηνία στο Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η ανακοίνωση της Panik Live για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη

Η Ελένη Φουρέιρα και η Panik Live ανακοινώνουν πως η μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του «Reborn Tour», αλλάζει χώρο διεξαγωγής και θα γίνει στο στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων.

Η ημερομηνία της συναυλίας παραμένει ίδια (Παρασκευή 16 Ιουνίου), ενώ όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, ισχύουν κανονικά και στον νέο χώρο διεξαγωγής.

 Από την πρώτη κιόλας στιγμή που άρχισε η προπώληση, η ζήτηση για τα εισιτήρια εκτοξεύτηκε στα ύψη, με αποτέλεσμα να γίνει sold out σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Θέλοντας να ευχαριστήσουν όλο τον κόσμο για την τεράστια ανταπόκριση κι αγάπη και να δώσουν σε όλους τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά το «εκρηκτικό» tour, η Ελένη Φουρέιρα και η Panik Live αποφάσισαν η συναυλία να αλλάξει χώρο και να διεξαχθεί στο στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αντί για το θέατρο Γης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άσπα: Μόλις κυκλοφόρησε την νέα της επιτυχία με τίτλο «Μόνη Μου»

HerNews ka

Έλλη Κοκκίνου: Στη Νάξο για τα γυρίσματα του νέου videoclip για το τραγούδι «Πάμε γι άλλα»

HerNews ka

Αν έχετε..τάσεις φυγής, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλιακή!

Her News b