HerNews.gr
Beauty

Manicure: Tips για κοντά νύχια

Η αλήθεια είναι ότι ένα φρέσκο manicure μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο όμορφα. Αλλά ας το παραδεχτούμε, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα πολύ μακριά νύχια, είτε λόγω προτίμησης, είτε λόγω πρακτικότητας. 

Αν για παράδειγμα κάνετε δουλειά γραφείου, μπορεί να σας είναι δύσκολο να πληκτρολογείτε με μακριά νύχια και να κουράζεστε πιο εύκολα. Επίσης παλιότερα τα κοντά νύχια θεωρούνταν και πιο βαρετά, αλλά τελευταία φαίνεται να τα προτιμάνε πολλές γυναίκες.

Εδώ είναι μερικά άκρως εντυπωσιακά σχέδια για manicure με κοντά νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε ειδικά για το καλοκαίρι! 

Naked nails

Δεν μπορείτε πραγματικά να κάνετε λάθος με τα naked nails. Για αυτό το manicure προτιμήστε χρώματα κοντά στους τόνους δέρματος. Το nude χρώμα είναι απίστευτα ευέλικτο, με τη δυνατότητα να φορεθεί σχεδόν σε κάθε περίσταση και να ταιριάζει εύκολα με οποιοδήποτε ρούχο σε οποιαδήποτε απόχρωση.

Παστέλ 

Από το baby blue έως το ανοιχτό κίτρινο, υπάρχει κάτι αδιαμφισβήτητα όμορφο στα παστέλ χρώματα. Είναι ευχάριστα στο μάτι χωρίς να είναι δυνατά ή υπερβολικά, και απολύτως τέλεια για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Γαλλικό μανικιούρ

Τώρα υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να ανανεώσετε ένα παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ και παραθέτουμε μερικά σχέδια που μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε για κοντά νύχια. Πολλά από αυτά είναι τόσο κομψά που έχουν γίνει από μόνα τους κλασικά nail looks!

Πολύχρωμα νύχια

Αυτό το manicure είναι ένας περιπετειώδης τρόπος να δοκιμάσετε κάτι νέο σε κοντά νύχια. Μπορείτε να βάψετε κάθε νύχι σας σε διαφορετική απόχρωση παστέλ χρωμάτων. Εναλλακτικά, γιατί να μην προσπαθήσετε να δοκιμάσετε ένα ντεγκραντέ εφέ της ίδιας απόχρωσης, όπου κάθε χρώμα νυχιών γίνεται λίγο πιο σκούρο από το προηγούμενο νύχι.

Floral manicure

Για κάτι λίγο πιο θηλυκό, ίσως θελήσετε να πειραματιστείτε με floral σχέδια στα κοντά σας νύχια. Οι επιλογές είναι ατελείωτες και σίγουρα το floral μπορεί να μοιάζει περισσότερο με έργο τέχνης, παρά με απλό μανικιούρ!

Ombré Lip Gloss: Η μεγαλύτερη τάση στο μανικιούρ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Beyonce: O make up artist της αποκαλύπτει τον τρόπο να πετύχετε το τέλειο bronzer look

HerNewskl

Glazed Tips: Η παραλλαγή του glazed donut manicure για τη νέα σεζόν!

HerNewskl

Chin bangs: Το hair trend που ήρθε να αντικαταστήσει τα curtain bangs

HerNewskl