HerNews.gr
Μόδα

Τα πιο ωραία μαγιό για το καλοκαίρι 2023

Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένες με τις φετινές τάσεις στα μαγιό του 2023, κυρίως επειδή υπάρχουν σχέδια για όλες τις ανάγκες. Τα μαγιό δεν πακετάρονται πλέον μόνο στη βαλίτσα σας για διακοπές, αλλά ενσωματώνονται στα καθημερινά ντυσίματα.

Σκεφτείτε σετ μαγιό με φούστες και statement μπλουζάκια, που είναι φτιαγμένα για να φοριούνται από την παραλία μέχρι σε μπαρ. Επίσης ολόσωμα μαγιό μπορείτε να τα βάλετε ως ένα άνετο καλοκαιρινό κορμάκι. Θα δούμε πιο έντονα χρώματα και πολλά prints.

Έχοντας όλα αυτά κατά νου, συγκεντρώσαμε τις πιο καυτές τάσεις στα μαγιό του 2023 για αυτό το καλοκαίρι!

Ψηλόμεσα μπικίνι

Τα ψηλόμεσα μπικίνι θα είναι σίγουρα από τα αγαπημένα των γυναικών στις παραλίες φέτος το καλοκαίρι, καθώς ταιριάζουν εξαιρετικά με όλους τους τύπους σώματος. Αυτά τα μπικίνι έχουν εσώρουχα, που μπορούν να φτάσουν μέχρι τον αφαλό ή και περισσότερο.

Εκτός από όμορφα, τα ψηλόμεσα μπικίνι φέτος έχουν ζωηρά χρώματα και ποικίλα prints, παρέχοντας περισσότερη άνεση και κομψότητα στις γυναίκες, όταν απολαμβάνουν μια ηλιόλουστη μέρα στην παραλία.

Φωτεινά χρώματα

Τα φωτεινά χρώματα σε μπικίνι και ολόσωμα ήταν τάση το 2022 κι αυτό συνεχίζεται και το 2023. Πρωταγωνιστούν λοιπόν τα φωτεινά χρώματα, όπως το πράσινο, το ροζ, το πορτοκαλί και το μπλε. Βέβαια το μαύρο και το λευκό, παραμένουν από τα πιο δημοφιλή.

Αθλητικά 

Επηρεασμένα από την αυξανόμενη δημοτικότητα των θαλάσσιων σπορ, τα φετινά μαγιό συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και τη μόδα. Οπότε, αν σας αρέσει το αθλητικό στιλ, φέτος τα sporty μπικίνι φαίνεται να ξεχωρίζουν. Ένα ολόσωμο αλά Baywatch, με λεπτές τιράντες ή με κοψίματα, σίγουρα αποτελεί ιδανική επιλογή για το beachwear look σας.

Cut out μαγιό

Τα κοψίματα είναι κυρίαρχα στην γυναικεία μόδα του 2023 κι αυτό φαίνεται και στα μαγιό. Μονοκίνι ή μπικίνι με cut outs θα είναι μια πιο sexy πρόταση για τις φετινές σας καλοκαιρινές διακοπές. Τα cut out μαγιό έχουν διατηρήσει τη δημοτικότητά τους όλα αυτά τα χρόνια επειδή αποκαλύπτουν το δέρμα σε όλα τα σωστά σημεία.

Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου του φετινού καλοκαιριού!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Soft Girl: H νέα τάση που έχει ως έμπνευση τις κούκλες Bratz

HerNewskl

Mad Video Music Awards 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς που έκλεψαν την παράσταση

HerNewskl

Αυτά είναι τα πιο άνετα τακούνια που προτείνουν οι ποδολόγοι

HerNews ka