HerNews.gr
Beauty

Khloe Kardashian: Πώς να αποκτήσετε το Pamela’s updo;

Khloe Kardashian

Το Pamela’s updo είναι ένα  που αναδεικνύει την θηλυκότητα και την κομψότητα της Khloe Kardashian.

Αυτό το updo είναι εμπνευσμένο από το διάσημο χτένισμα που φορούσε η Pamela Anderson στη δεκαετία του 90, καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα απόλυτα σέξι και εκλεπτυσμένο look.

Η Khloe Kardashian προσέθεσε το προσωπικό της twist στο Pamela’s updo, συνδυάζοντας το με τις τέλειες curtain bangs. Οι curtain bangs είναι μια τάση που επιστρέφει δυναμικά, δίνοντας ένα αέρα vintage στο συνολικό look.

Η Khloe αφήνει τα πλαϊνά μέρη των μαλλιών της ελεύθερα και δημιουργεί κυματισμούς που προσθέτουν ακόμη περισσότερη κίνηση και αίσθηση κομψότητας στο χτένισμα.

Khloe Kardashian: Πώς. να αποκτήσετε το Pamela’s updo;

Για να αναπτύξετε αυτό το εκθαμβωτικό χτένισμα, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

  1. Ξεκινήστε με τα μαλλιά σας καθαρά και στεγνά. Αν χρειαστεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν styling για να προετοιμάσετε τα μαλλιά και να δώσετε περισσότερη υφή και όγκο.
  2. Χωρίστε τα μαλλιά σας στο κέντρο και δημιουργήστε τις curtain bangs στα πλαϊνα μέρη του προσώπου. Αυτό μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας ένα κατσαρολάκι ή ένα στρόγγυλο βούρτσι.
    1. Ανυψώστε τα μαλλιά σας στο πίσω μέρος του κεφαλιού και πιάστε τα σε μια ψηλή ουρά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λαστιχάκι μαλλιών που να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σας για να κρατήσετε την ουρά σταθερή.
    2. Αρχίστε να τυλίγετε τα μαλλιά σας γύρω από το λαστιχάκι, δημιουργώντας έναν χαλαρό κότσο. Μην ανησυχείτε για την τέλεια συμμετρία – το σκοπό είναι να δημιουργήσετε ένα αέρινο και φυσικό updo.
    3. Αφήστε τις curtain bangs να πέφτουν ελεύθερα στα πλάγια του προσώπου. Μπορείτε να τις διαμορφώσετε με το πινέλο σκιάς για να τις κάνετε πιο έντονες ή να τις αφήσετε να πέφτουν φυσικά.
    4. Για να προσθέσετε λάμψη και όγκο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν styling για να δημιουργήσετε κυματισμούς στα πλάγια μαλλιά σας. Αφήστε τα να πέσουν φυσικά γύρω από το πρόσωπο Khloe Kardashian Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε το πιο δροσερό makeup look για τις διακοπές της

HerNewskl

Julia Roberts: Μας έδειξε τον τρόπο να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια μας με το eyeliner

HerNewskl

50 Shades of Mauve: Η πιο χειμερινή τάση στο μανικιούρ

HerNewskl