HerNews.gr
Beauty

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε το πιο δροσερό makeup look για τις διακοπές της

Σταματίνα Τσιμτσιλή

H Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τα πιο inspo beauty icons στην ελληνική showbiz και αυτην την φορά μαν εξέπληξε και για το παραπάνω. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η διάσημη παρουσιάστρια βρίσκεται σε άκρως καλοκαιρινό mood και το μακιγιάζ της είναι η ιδανική πρόταση για το makeup look τώρα που πλησιάζουν αν δεν εχουν ξεκινήσει ήδη οι καλοκαιρινές σας διακοπές. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε το πιο δροσερό makeup look για τις διακοπές της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλη υιοθετεί πάντα δροσερά looks και μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram μας έκανε να θέλουμε να τολμήσουμε το beauty look της. Τι σημαίνει αυτό;

Η λαμπερή παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι γνωστή για το εκπληκτικό δέρμα της, το οποίο δεν χρειάζεται βάση ή κονσίλερ, καθώς απολαμβάνει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Αυτός ο φυσικός της καλλυντικός παράγοντας της επιτρέπει να αναδείχνεται με ελάχιστα προϊόντα και να εντυπωσιάζει με τη φυσική της ομορφιά.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της, η Σταματίνα επέλεξε ένα μακιγιάζ με γήινες αποχρώσεις που την αναδείκνυε άψογα. Το βλέφαρό της κοσμήθηκε με μια ζεστή καφέ σκιά που καλύπτει όλο το κινητό βλέφαρο, προσδίδοντας ένταση και βάθος στο βλέμμα της. Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό, με απαλά κοψίματα που τόνιζαν τη φυσικότητα της εμφάνισής της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bloody eyes: H τάση που έχει κατακλύσει το ΤikΤok την τελευταία εβδομάδα!

HerNewskl

Τατουάζ φρυδιών: Η τεχνική που θα απογειώσει το βλέμμα σας!

HerNewskl

Brow Lamination: Η νέα τεχνική που υπόσχεται πυκνά φρύδια

HerNewskl