HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Το πρώτο ρούχο που έδωσα να φορέσει η Ρούλα Κορομηλά ήταν μίνι – Είχε και έχει πολύ ωραία πόδια»

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την συμμετοχή της σε γνωστό ριάλιτι αλλά και για το στιλ διασημων Ελληνίδων.

Η στυλίστρια μίλησε για το My Style Rocks.

«Δεν είχα φέτος πρόταση για την κριτική επιτροπή του “My style rocks”. Είναι μια συνεργασία που έληξε στον πρώτο κύκλο. Έχω δει κάποια στιγμιότυπα από το φετινό “My style rocks”, όμως δεν το έχω παρακολουθήσει. Μου φάνηκε διαφορετικό το “My style rocks” φέτος. Θα προτιμούσα να έχει περισσότερη έμφαση στην εικόνα και στο styling», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Για την συνεργασία της με την Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε πως, «Το πρώτο ρούχο που έδωσα να φορέσει η Ρουλά Κορομηλά στον «Πρωινό καφέ» ήταν μίνι. Είχε και έχει πολύ ωραία πόδια και την έχει χαρακτηρίσει. Στην Ρούλα Κορομηλά άρεσαν τα μίνι, τα σακάκια. Αυτό είναι το στυλ που αγαπάει. Στην Ρούλα δεν αρέσουν γενικά τα prints και τα φουσκωτά και ογκώδη ρούχα».

«Με τον Βλάσση Μπονάτσο βρέθηκα στο τηλεπαιχνίδι «Κόντρες». Η συγκεκριμένη συνεργασία για εμένα είναι σταθμός. Ο Βλάσσης φορούσε όλα τα κοστούμια σε πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί χρώμα. Δεν είχε θέματα. Του άρεσε ο χαβαλές και αυτό έβγαινε σε όλη του την εικόνα», υπογράμμισε, ενώ για την Δέσποινα Βανδή δήλωσε:

«Με την Δέσποινα Βανδή ήταν συνεργασία ζωής, 10 χρόνια. Ήταν από τις πιο σημαντικές συνεργασίες μου. Όταν με προσέγγισε η Δέσποινα Βανδή ήταν νούμερο ένα και ακόμα είναι. Πάνω στην Δέσποινα έχουν γράψει οι εικόνες με τα μεταλλικά και κρυστάλλινα φορέματα που πρώτη φόρεσε και υποστήριξε».

«Το «πολύ» και το «καθόλου» δεν υπάρχουν στην Τάμτα. Δεν υπάρχουν απαγορευτικά», σημείωσε κλείνοντας αναφορικά με την συνεργασία της με την Τάμτα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρένια Λουιζίδου: «Σοκάρομαι όταν βλέπω τα “τηλεοπτικά παιδιά” μου που έχουν μεγαλώσει»

Her News b

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όταν έβγαλα για πρώτη φορά τη μάσκα – Η νέα ζωή μετά την αποδοχή

Her News

Γιώργος Καράβας: “Υπήρχαν αντιδράσεις για τη Σοφία Χατζηπαντελή”

Her News