HerNews.gr
Μόδα

Beyoncé: Φόρεσε δημιουργία της Mary Katrantzou και έγινε η απόλυτη Queen Bee

Beyoncé

Η Beyoncé εμπιστεύτηκε την ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou για να τη μεταμορφώσει σε “Queen Bee” υψηλής ραπτικής. Μετά από τρεις εβδομάδες περιοδείας για το “Renaissance World Tour”, η Beyoncé ήθελε να κάνει αίσθηση με την ενέργειά της και τις επιλογές της στον τομέα της μόδας.

Έτσι, ζήτησε από κορυφαίους οίκους και σχεδιαστές παγκοσμίως να της δημιουργήσουν εξατομικευμένα ρούχα που θα έκαναν δήλωση.

Beyoncé

Η επιλογή της Beyoncé έπεσε στην Mary Katrantzou, μιαν εξαιρετικά ταλαντούχα σχεδιάστρια με διεθνή αναγνώριση. Η custom δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας για το τμήμα της περιοδείας της Beyoncé στο Λονδίνο κατάφερε να αποσπάσει ενθουσιώδεις αντιδράσεις τόσο από τους θαυμαστές της Beyoncé όσο και από τον διεθνή Τύπο.

Beyoncé: Φόρεσε δημιουργία της Mary Katrantzou και έγινε η απόλυτη Queen Bee

Το σουρεάλ φόρεμα της Mary Katrantzou θύμιζε τη βασίλισσα των μελισσών, έναν τίτλο που έχουν αποδώσει οι θαυμαστές της Beyoncé στο αγαπημένο τους pop είδωλο. Το ξεχωριστό φόρεμα σε μίνι μήκος, γνωστό ως Perfume Bottle Dress, ήταν διακοσμημένο με εντυπωσιακούς κρυστάλλους σε αποχρώσεις του κίτρινου και του μαύρου, αναπαριστώντας το μπουκάλι ενός αρώματος.

Το look ολοκληρώθηκε με ένα golden yellow headpiece σε σχήμα αφαιρετικού στέμματος, σχεδιασμένο από τον Stephen Jones, vinyl μπότες, γάντια με λαμπερές λεπτομέρειες και μαύρα γυαλιά ηλίου με ενσωματωμένες κεραίες. Όλα αυτά τα στοιχεία ενίσχυσαν τον τίτλο της “Queen Bee” και δημιούργησαν αίσθηση στο κοινό και τους κριτικούς μόδας.

Beyoncé

Η συνεργασία μεταξύ της με τη Mary Katrantzou απέδειξε την εκλεπτυσμένη αισθητική και τον καλλιτεχνικό ταλέντο και των δύο καλλιτεχνών. Η Mary Katrantzou κατάφερε να δημιουργήσει μια εξαιρετική προσαρμοσμένη δημιουργία που αναδείκνυε την ξεχωριστή παρουσία και το στυλ της Beyoncé. Το αποτέλεσμα ήταν ένα εντυπωσιακό και μοναδικό look που κατέκτησε τις καρδιές των θαυμαστών και δημιούργησε μια αίσθηση στον κόσμο της μόδας.

Hailey Bieber: Ποιο είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται στην παραλία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λευκό παλτό: Η κομψή και super chic τάση του χειμώνα που θα ανανεώσει τις εμφανίσεις σου

HerNews ka

Ελένη Μενεγάκη: Η φούστα που θα λατρέψετε να φοράτε στις γιορτές!

HerNewskl

Εσώρουχα: Το μοναδικό δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου για την “Ημέρα της Γυναίκας” καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα!

HerNewskl